Rozmowy na temat działania psychoaktywnego kannabinowego konopii.
ODPOWIEDZ
  • 23 / / 0
Pany powiedzcie mi czy ktoś z was miał kiedyś nieprzyjemności za dabka? Powiedzmy rutynowa kontrola uliczna niebieskich, pokazuje kieszenie a tam taki epecik z THC 2ml, myślicie że sprawdzą co to jest czy nawet nie zwrócą uwagi bo pomyślą że zwykły epet ?

Edit : przerzuciłem sie z suszu na elektryczne bo raz że nie jebią na 5 metrów, a dwa wydaje mi sie przynajmniej że mniejsze ryzyko przypałowe mając przy sobie, no chyba że kundle też już znają temat w kwesti elektryków z THC
  • 4 / / 0
Witam serdecznie wszystkich ostatnio miałem ochotę sobie zapalić dobrych ziółek po 10 lat detoksu i mówię poszukam lokalsa na szybko w mieście oczywiście jak się nie zna są szybkie kontakty z pośrednikami i się na szybko ma ale powiedzcie czy kurwa aż tak po długim czasie w waszych miastach dostać dobre jaranko ? Po ja jak wziąłem morda mówiła kopie w chuj dobre no to mówię biorę wygląd ten sam zapach ok ale kurwa jak się zapaliło sam proszek jak bym mojej babie pranie wstawił i ten proszek się zaczął topić no do chuja raz jak by się zdarzyło ale kurwa jak nie proszkiem to wgl nie podobne niby coś tam klepie ale ochydne i na 5 min 10 i po fazie tak to ja miałem jak paliłem od ziomka jakieś pachidelko za gówniarza czy jakoś tak się nazywało to akurat była jakaś chemia i trzymala moment dajcie znać jak sytuacja wygląda u was oczywiście nie liczę Warszawy bo tam to jest wszystko tylko kasy na nic nie ma nawet na wynajem mieszkania 😅

teleport do ogólnego /Merx
  • 234 / 100 / 0
Wydaje mi się że nawet 10 lat temu już było ciężko dostać coś dobrego tak z przypadku. Już dawno temu czytałem na forum dla rolników, że ludzie którzy rzucali na polskie miasta kilogramy dobrej trawy wycofują się z biznesu, bo medyczna jest tak tania i łatwo dostępna, że nie opłaca się z tym konkurować. Dodatkowo medyczna wyparła również resztki dilerów z jakimkolwiek poczuciem godności i zostały same frajerskie mendy wciskające cbd maczane w gównie jako normalne zioło. Zorganizuj sobie receptę, raz kup zioło w aptece, zobaczysz jakie to proste i wcale nie tak drogie i więcej nie będziesz musiał palić plastiku.
What you smoking?
  • 75 / 8 / 0
Jestem szpitalu (10 dzień) po zabiegu (przed zapadnięciem w niebyt ostanie słowa wypowiedziane przez anestezjologa jakie słyszałem to "pótora fenantylu" po zabiegu jak to po zabiegu ból. Z najsilniejszych przeciwbólowych jakie dostałem to tramadol, ale w sumie nie o tym chciałbym napisać. Do szpitala zabrałem trawę, niestety sativa. Prędzej czy później bym zvapował, ale byłem ciekaw jak zareaguje lekarz i, gdy o to zapytałem o dziwo zgodził. Napewno na ból trochę pomoże, ale niestety, albo stety nie mam gastro, chociaż już jestem na pełnym wyżywieniu, nie mam apetytu, wiecie podłe szpitalne żarcie (dobrze, że żona dowozi) Jak byłem pierwsze dni na diecie to tę zupkę, którą dawali nazwałem oświęcimska D
ps.
do moderatora: zgłoszone niechcący.
ODPOWIEDZ
Newsy
Kokaina w gumie do żucia

Celnicy na lotnisku Gardermoen postanowili sprawdzić dokładniej paczkę z Peru pełną słodyczy. Jak się okazało - mieli wyczucie. W środku zamiast gum do żucia znaleźli 300 gram kokainy, czytamy w dzienniku Dagbladet.

Ponad 20% młodych dorosłych sięga po marihuanę lub alkohol, by zasnąć – badania z USA

Problemy ze snem to coraz powszechniejsze wyzwanie wśród młodych dorosłych. Jak pokazują najnowsze dane z badania opublikowanego w „JAMA Pediatrics”, ponad 20% osób w wieku 19–30 lat w USA sięga po marihuanę lub alkohol, aby ułatwić sobie zasypianie. Naukowcy z Instytutu Badań Społecznych Uniwersytetu Michigan podkreślają, że choć takie substancje mogą przynosić krótkoterminową ulgę, w dłuższej perspektywie mogą nasilać problemy ze snem i zwiększać ryzyko uzależnień.

Psychodeliki i zdrowie psychiczne: Nieuregulowani 'szamani' z Kapsztadu

Choć substancje psychodeliczne są w Republice Południowej Afryki nielegalne, wielu samozwańczych uzdrowicieli i szamanów z Kapsztadu otwarcie reklamuje ich stosowanie w swoich terapiach.