Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2 / / 0
To jakby kolega jakąś antyhistamine typu luminastil wziął, to zniwelowałoby to te efekty? Bo serio wyglądało to strasznie. Sprawiał wrażenie jakby jakąś emke przedawkowywał
  • 205 / 64 / 0
Powinno pomóc. Nie mam pewności co koledze się działo, ale objawy pasują do mocnego wyrzutu histaminy. Szczególnie jeśli nie bierze kody jakoś szczególnie często. Może po prostu następnym razem niższe dawki i niekoniecznie neoazarina jeśli już chcecie szaleć. Od tego tymianku i ziół może nieźle rozboleć brzuch. Do większych dawek najlepszy jest nurofen plus po ekstrakcji, ewentualnie antidol również wyekstrachowany. Thio i neo zawierają dużo wypełniaczy.
  • 2 / / 0
Na stronach takich jak leki.pl podają że ziele tymianku można przedawkować
Dawka zalecana to od 1 do 2 gramów(dawka przy zalewaniu wrzątkiem tego specyfiku ale myślę że przy neozarinie można sie nią sugerować)
Wszystko powyżej jest potencjalnym przedawkowaniem
Neozarina ma 316mg w jednej tabletce co w sytuacji w której np bierzecie 400mg kodeiny przyjmujecie 12g ziela tymianku co jest skrajnie niebezpieczne
Producenci podają efekty przedawkowania jako reakcje alergiczne duszności a nawet szok anafilaktyczny co przy tej dawce jest prawie że pewne
Myśle że nikt nie zrobił sobie jeszcze krzywdy tym lekiem bo ludzie którzy biorą duże dawki gustują w thio/antku a neozarine testują nowi użytkownicy
  • 365 / 97 / 0
Swego czasu brałem kilkaset mg z neoazariny i nie miałem ww problemów. Bardziej bym się obawiał wyjałowienia flory bakteryjnej jelit szczerze mówiąc
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
FBI spalało narkotyki w schronisku. "Zespół i zwierzęta wystawione na kontakt z metamfetaminą"

Po tym jak FBI użyło krematorium jednego ze schronisk dla zwierząt do spalenia skonfiskowanych narkotyków, 14 pracowników placówki trafiło do szpitala, aby otrzymać pomoc medyczną. Dyrektorka placówki oświadczyła, że nie miała świadomości, że dochodzi do takiego procederu.

Niemcy. Rośnie konsumpcja marihuany wśród dorosłych

Konsumpcja marihuany w Niemczech wśród młodych dorosłych znacznie wzrosła, za to nastolatkowie rzadziej po nią sięgają.

Palenie marihuany może drastycznie zwiększać ryzyko astmy. Pojawiły się nowe dowody

Legalna dostępność marihuany to kwestia, o którą w naszym kraju stale się spieramy. Ma zarówno swoich zwolenników, jak i przeciwników. Ostatnio pojawił się jednak nowy argument: okazuje się, że palenie marihuany może drastycznie zwiększać szansę zachorowania na astmę. Dlaczego tak się dzieje?