Dział dostępny także bez rejestracji, gdzie szybko możesz otrzymać odpowiedź, gdy czas jest na wagę złota.
ODPOWIEDZ
  • 57 / 6 / 0
Kurde niestety wczoraj przewaliłem ponad 4 miesiące abstynencji. Za nic w pewnym momencie nie mogłem sobie poradzić. Dzisiaj zwała i słaby humor, ale się nie poddaje i dalej będę walczył o lepsze życie bez tego syfu. Myślę, że najważniejsze to nie poddawać się, w następnym tygodniu wszystko przegadam na terapii.
Trzymajcie kciuki, żeby wszystko było dobrze
  • 7 / / 0
@Anonim512
Zdarza się, najważniejsze żeby przestać i nie przewalać dalej, trzymam kciuki żeby ci się udało.
  • 3589 / 583 / 1
@Anonim512 takie wypadki są wpisane w proces, nie przejmuj się, będziesz teraz jeszcze bardziej zawzięty żeby czerpać przyjemności z innych rzeczy i nie łamać się.
Będzie dobrze!
"Które dragi brać, żeby nie musieć brać żadnych dragów?"

"Rutyna to rzecz zgubna "
ODPOWIEDZ
Newsy
Medyczna marihuana w Bundeslidze: Union Berlin przełamuje tabu

Piłka nożna to nie tylko bramki, transfery i wielkie emocje. To również przestrzeń, w której odzwierciedlają się społeczne zmiany, nastroje i debaty. Decyzja Unionu Berlin pokazuje, że stadion może stać się miejscem znacznie szerszej dyskusji – o zdrowiu i przełamywaniu tabu. Berliński klub jako pierwszy w historii Bundesligi związał się z marką medycznej marihuany.

Niemcy. Rośnie konsumpcja marihuany wśród dorosłych

Konsumpcja marihuany w Niemczech wśród młodych dorosłych znacznie wzrosła, za to nastolatkowie rzadziej po nią sięgają.

Rzeszów: policjant zawiódł zaufanie dilera, który proponował mu zioło i zwyczajnie go aresztował

Strzyżowski funkcjonariusz w czasie wolnym od służby ujął 18-letniego dilera, który zaoferował mu marihuanę w zamian za sprawdzenie, czy w pobliżu nie ma policji. Do zdarzenia w Rzeszowie, gdzie policjant przebywał wraz ze swoim krewnym.