Dział, w którym omawiane są konkretne kondycje, oraz ich wpływ na i współzależności z efektami środków psychoaktywnych.
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
@london5 też mam problem z tym zjebanym wolnopłynącym lękiem, w moim przypadku objawia się to chęcią wyrzygania, guli w gardle. Macie jakieś sugestie odnośnie leczenia? Moje doświadczenia to sertralina i paroksetyna (zawsze solo) medyczne zioło, no i najskuteczniejsze klony i alpra. Doradźcie coś
  • 509 / 195 / 1
Zajebiście mi się układa w życiu..no może nie najgorzej po prostu, ale ciągle czuję to uczucie na sercu, że coś się zjebie i strach. Nie biorę teraz żadnych dragów ani leków po za nasennymi i chuj wie czym się leczyć jak nie chce ćpać, ale chce ruchać, jebać ssri
Wszyscy umrzemy to pocieszające
  • 6 / / 0
Dziś dostałam diagnoze ADHD i podejrzenie spektrum. Oba zaburzenia mocno wpływają na lęki i ich rozwój. Może też to macie? Leczenie pomaga na GAD.
  • 5823 / 1206 / 43
A jakie leki bierzesz ?
Można na to dostać rentę ?
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Flara wyniuchała narkotyki. Były ukryte w paczce

Ponad pół kilograma amfetaminy przechwycili funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego podczas rutynowej kontroli przesyłek w sortowni w Pruszczu Gdańskim. Narkotyki ukryte w paczce zostały wykryte dzięki czujności psa służbowego Flara.

Joint przed badaniem. Lider Lewicy zachęca młodych do unikania poboru do wojska

Młodzi mężczyźni, którzy chcą uniknąć poboru, powinni zapalić jointa przed wojskowym badaniem lekarskim – poradził współprzewodniczący partii Lewica (Die Linke) Jan van Aken. Ugrupowanie przygotowuje poradnik, jak uniknąć służby wojskowej.

Marihuana a ciąża i płodność – badacze z UM Wrocław: „Nie ma bezpiecznej dawki”

Normalizacja marihuany w debacie publicznej idzie w parze z rosnącym przekonaniem, że to „naturalna” i mniej inwazyjna alternatywa dla farmakoterapii. Jednak najnowszy przegląd 64 badań przeprowadzony przez naukowców z Uniwersytetu Medycznego we Wrocławiu pokazuje, że THC nie jest obojętne dla układu rozrodczego ani dla rozwijającego się płodu. Eksperci wskazują, że kannabinoidy wpływają na centralne mechanizmy płodności, a skutki ich działania mogą być długofalowe – także dla przyszłych pokoleń.