Półsyntetyczna pochodna alkaloidów krasnodrzewu pospolitego.
Więcej informacji: Kokaina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
kokaina jest niesamowita, najlepiej wypić ze 2 piwka i dopiero zacząć zabawę. Nie bez powodu jest nazywana królową narkotyków!
  • 1 / / 0
Co mozecie poradzic zeby lagodnie zejsc po 3 dniach i nocach. Jak tylko prubuje przestawac to zaczynam wpadac chyba w panike bo serce przyspiesA potyka sie jak wezme nastepna dawke to sie wszysdtko uspokaja albo moja glowa sie uspokaja. Mam ju dosyc tego chce isc spac ale nie daje sie. Jak moge zalatwic na szybko bebzo. Podobno pomaga ja jestem ju tak zmeczony ze nawet prosta rozmowa przez telefon jest dziwna. Moze macie jakies dobre rady jakis prywatny lekarz czy cos.
ODPOWIEDZ
Newsy
Jednorazowa dawka leku psychodelicznego zmniejsza objawy zespołu lęku uogólnionego

W prestiżowym czasopiśmie JAMA opublikowano wyniki badania klinicznego fazy 2b, które rzucają nowe światło na leczenie zespołu lęku uogólnionego (GAD – generalized anxiety disorder).

Marihuana ukryta w grze planszowej. Paczkę przechwyciła Krajowa Administracja Skarbowa

Funkcjonariusze śląskiej Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) udaremnili próbę przemytu marihuany do Polski. Narkotyki ukryto w nietypowy sposób – wewnątrz popularnej gry planszowej. Do wykrycia trefnej przesyłki przyczynił się pies służbowy Kodi.

Polska narkotykowym liderem Europy. Kwitną nielegalne laboratoria

Bijemy europejskie rekordy w produkcji narkotyków syntetycznych. W 2024 r. laboratoria opuściło kilkadziesiąt ton substancji. W 2025 ten problem jeszcze się pogłębił.