Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 4930 / 859 / 0
Powie ktoś coś o mixie 4bmc +alfa vapo na peaku jak się załaduje brefedron. Interesuje mnie w sumie najbardziej czy ten mix nie jest jakiś niebezpieczny?
  • 1817 / 245 / 0
alfa przebije brefedron na 100% to nie ma sensu;)
  • 4930 / 859 / 0
Zamierzam załadować bombkę 400-500mg brefedronu i dopalac na peaku, sądzisz że alfa całkowicie zniweluje serotoninowe działanie brefedronu? Myślę że dopóki się nie odpalę z alfa to powinno być si. Zresztą dam znać w przyszłym tygodniu :)
  • 1817 / 245 / 0
Dla mnie to jest strata materiału, lepiej kup benzo bardziej się przyda przy waporyzacji szatana.
edit
@serotoninowy co jak co ale uczeń przerusł mistrza należy ci się ten tytuł;)
  • 4930 / 859 / 0
Haha niechlubny tytuł, wolałbym go nie dzierżyć. Robię przerwę, ostatnie 2g tylko w przyszłym tygodniu to jest 2-3 dni ciągu vapo.
  • 1 / / 0
Myslicie ze jak wypije piwko moze dwa zarzuce MDMA i jak bedzie schodzic to wrzuce oxa 20mg i zapele zioło i po godzine zaczne walic 3cmc to bedzie czy moze sie niebezpiecznie zrobic?
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Młoda kobieta znalazła portfel z narkotykami

Młoda mieszkanka Pisza przekazała policji znaleziony portfel, w którym oprócz dokumentów i gotówki znajdowały się narkotyki. Dzięki jej reakcji funkcjonariusze szybko ustalili właściciela zguby i zabezpieczyli kolejne środki odurzające

Marihuana ukryta w grze planszowej. Paczkę przechwyciła Krajowa Administracja Skarbowa

Funkcjonariusze śląskiej Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) udaremnili próbę przemytu marihuany do Polski. Narkotyki ukryto w nietypowy sposób – wewnątrz popularnej gry planszowej. Do wykrycia trefnej przesyłki przyczynił się pies służbowy Kodi.

65% Amerykanów popiera legalizację marihuany na poziomie federalnym

Analiza sondażu Emerson College Polling (sierpień 2025).