scalono - db
@245trioxin To brązowe to zioło, było zielone, ale potem się zrobiło brązowe.Dobrze uspokaja tylko jak słabe benzo po tym wynalazku dobrze się śpi dupy nie urywa, ale dobrze ze stymulantami się komponuje.Z zwykłym ziołem też dobrze wchodzi, najpierw spalisz ten wynalazek potem dobrze wchodzi zioło zwykłe.10 zł za gram w wielosztuku zamiast ćpać palisz mocniejsze cbd i tyle, zamiast fajka.Wiem, że ten eliquid się pali i mój błąd, że nie nasoczyłem tym zwykłego cbd.Nie mogłem dostać epeta do tego cuda.To nie jest klepak tylko uspokajacz.
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Publikacja: ręczny system do wykrywania MDMA
Komunikat Instytutu Ekspertyz Sądowych im. Prof. dra Jana Sehna w Krakowie.
Fatalna pomyłka - myślał, że to klienci i wręczył narkotyki nieumundurowanym policjantom
Policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie zatrzymali mężczyznę, który podczas kontroli klatki schodowej… sam podał funkcjonariuszowi woreczek z suszem roślinnym. Interwencja doprowadziła do zabezpieczenia większej ilości narkotyków.
Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany zawiesza prace
Rok temu politycy obozu rządzącego ogłosili wielki, historyczny projekt: pierwszy w Polsce Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany. Miało być nowocześnie, postępowo, europejsko. Miał być projekt, miał być progres, miało być „po wyborach ruszamy pełną parą”.