Dział poświęcony harm reduction – metodom mającym na celu złagodzenie negatywnych konsekwencji zażywania środków psychoaktywnych.
ODPOWIEDZ
  • 7 / 2 / 0
Chusteczki mi nie pasowały nigdy. Kapsułki podobno w aptece można dostać ale ja na leniucha rozwaliłem już te które były w domu . Ale najlepsza jest bombka z mamby . Jest plastyczna i dobrze klei. Cukier też dobrze się rozpuszcza . Muszę wypróbować inne możliwości tylko po co heh
  • 7 / / 0
Czy to mozliwe aby bombka zazyta jakos kolo 22 zaczela teraz dzialac po naprawieniu zoladka tzn po wypiciu cieplego knora i mixu ziółek? Czy po prostu polepszyło mi się samopoczucie bo dostarczyłem pożyteczne składniki dla żołądka i jelit?
  • 1 / / 0
Siemanko, orientuje się ktoś czy bombke z mefki można rozrobić do szklanki, i zalać wodą? Z góry dzieki za odpowiedź
  • 3189 / 902 / 5
@Kacpero265
Tak, wejdzie szybciej niż bombka-bombka
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=69736&hilit=Chef&start=170
Podziel się posiłkiem
  • 83 / 12 / 3
siema, mef/klef i ogolem biedakatynony mocniej kopia przez sniff czy na bombke? bo chyba mocniej sniffem kopnie ale oralnie dłużej potrzyma; wyjatek: z doświadczenia wiem (konsumujac tez) ze taki brefedron daje mocniejsza euforie przez bombke własnie, bo sniffem taka o euforia była i ogolem slabiej trzymal.
Masz jakąś sprawę? Pisz na oooizneb@hyperreal.email @tutanota.de bądź chat

Jabber: oooizneb@jabber.5july.net
🔑: files.catbox.moe/t3dy8d.asc

:liść: :wino: :papieros: :kreska: :strzykawka:
ODPOWIEDZ
Newsy
CBŚP zlikwidowało laboratorium narkotykowe. Zabezpieczono ponad 800 kilogramów klefedronu

Policjanci Centralnego Biura Śledczego Policji, działając pod nadzorem Prokuratury Krajowej, przeprowadzili skoordynowaną akcję w powiecie pruszkowskim. Na terenie posesji odkryto kompletną linię produkcyjną do wytwarzania narkotyków oraz zabezpieczono setki kilogramów niebezpiecznej substancji psychotropowej w postaci klefedronu o czarnorynkowej wartości ponad 4 mln PLN.

Jechał pijany na terapię i wpadł prosto na patrol

Poranki bywają trudne, szczególnie gdy w organizmie wciąż krąży wczorajszy alkohol. W Bartoszycach w piątek 22 sierpnia policjantki ruchu drogowego zatrzymały rowerzystę.

Nasi sąsiedzi legalizują marihuanę. Do 100 gramów na własny użytek

Czechy przygotowują się do ważnych zmian w swoich przepisach dotyczących marihuany. Od 1 stycznia 2026 roku będzie tam legalne posiadanie do 100 gramów marihuany oraz uprawa do trzech roślin konopi na własny użytek. Dzięki temu, Czechy staną się drugim krajem w Unii Europejskiej, który zdecydował się na takie rozwiązania.