Więcej informacji: Alfa-pirolidynoalkilofenony w Narkopedii [H]yperreala
Ja też tak robię i zawszę efekty czytaj faza jest zadowalająca czytaj wypierdala z papci.
A tak na poważnie (domyślając się o co ci chodzi) – szczypta proszku zamieniona pod wpływem temperatury niższej niż temperatura parowania w bursztynową kroplę, powinna być jakiś krótki czas trwała I wydatna to znaczy po dwóch dniach możesz wrócić i ją dokończyć, dogrzać, rozkulać i ściągnąć. Dobra rzecz jak się nie można za dużo pieprzyć z całą procedurą A chcesz więc żarówe na wyjście – masz wstępnie roztopioną alfą i tylko wykańczasz.
Nie trzeba nasypywać, nosić zasobów, uważać żeby się nie rozsypało i tak dalej.
Szczypta proszku zamieniona powoli w kroplę o kolorze bursztynu, przezroczystą, jest wstępnym etapem do palenia właściwego. Taką płynną kroplę, jak płynny miód a który jest lekko gęsty, należy toczyć podgrzewając minimalnym ogniem na krawędzi kropli, żeby nie grzać całej objętości kropli tylko dosłownie boczek. Boczek grzany paruje, morena czołowa kula się dalej to w dół. Należy robić to ostrożnie powoli i kierować krople na gładką powierzchnię na której nie ma zabrudzeń ani przypalenia.
Kropla która traci przejrzystość a jej kolor przechodzi z przezroczystego płynnego miodu, bursztynowego w brązowy zaczyna być sucha, zwęgla się.
Tak jakby się przypaliło albo skarmelizowało cukier na patelni – wtedy już jest źle
"Rutyna to rzecz zgubna "
wycieto źródło /Devixo
W zyciu glownie bral m koks i mefedron przez dobre 8 lat, a gdy zapaliłem alfy pvp yo wszystkie inne substancje przestały mieć znaczenie, nawet crack ani meth ktorych pare razy w zyciu probowalem paląc nie moze rownac sie z potęgą a pvp. Najwygodniej, najmniej przypałowo i bezpiecznie jest mi rozpuszczać skruszone kryształki w olejku do epapierosa. Stężenie lajtowe to gram na jedną buteleczke, mocne na 3/4 buteleczki a wypierdalające w kosmos to gram na połowe czyli około 4ml. Jedyny minus jest taki, ze substancja ta mocnoo przyczynia sie do palenia sie grzały, a także do rozszczelniania pojemnika na liquid. Srednio co 24-48 h trzeba zainwestowac po 20 zł w jedno i drugie... Ale za brak przypału naprawde warto, w smaku czuć, ze nie jest to zwykly liquid, natomiast postronna osoba nigdy nie wyczuje, ze cos jest nie tak w zapachuu liquidu wypuszczanego z płuc. Jedna spora chmura na 5 sekund w plucach co 5-10 minut. Jest to jedyny wlasciwy sposób palenia vapowania alfy z epapierosa.
Ze względu na to, że widzialem kilka zapytan sprzed wielu wielu miesiecy jak to przygotować. Na lyzke badz chochle metalową ( w zaleznosci ile liqufiu vhcemy przygotowac ) wlewamy liquid, dosypujemy do niego skruszoną alfe i mieszamy np wykalaczka, badz czyms odrobine wiekszym, np patyczek do uszu z obcieta koncowka nada sie idealnie. W razie gdyby cala alfa sie nie rozpuscila, lekko podgrzewamy ale naprawde bardzo lekko i mieszamy do momentu gdy bedzie jednolita konsystencja. Nastepnie nabieramy w strzykawke, moze byv nawet bez igły i przelewamy do pustej buteleczki po liquidzie, nakladamy koncowkr i nalewamy do epapierosa. Nawet gdy zdaje nam sie, ze wybralismy z lyzki calosc to zawsze tam cos zostaje. Polecam odlozyc tą łyzke na moment gdy sie skonczy nam liquid/fundusz na alfe i mozemy mieć jupe dzieki tej lyzce na kilka dobrych chmur, podgrzewając i wciagajac rurką dym do ust.
Jak całe zycie byłem zakochany w koksie i w mefie tak jakis czas temu po spróbowaniu vapowanej a pvp nigdy juz nie zakupilem nic innego niz wlasnie ona.. Straszne to jest uzaleznienie.. W ogóle uwazam, ze palone stymulanty to chyba najgorsze uzaleznienia jak ktoś sie wpierdoli, bo zarówno crack jak i meth też mają swoją moc, tak dla mnie nie mają podjazdu do królowej. Nie polecam probowac nikomu palenia stymulantów, kto jeszcze tego nigdy w zyciu nie robil. Dla 90 paru % jest to one way ticket.
Jeszcze na koniec tych co wysmieja rozpuszczanie alfy w liquidzie na rzecz palenia z lufy, ze marnotractwo itp. palenie w liquidzie jest bardzo ekonomiczne wg mnie. Z lufy potrafie spalić 100-200 mg w godzine, bo chce sie coraz lepszej fazy, natomiast w liquidzie wystarczy od 6 do 8 chmur na godzine, mowie tutaj o mocnym stezeniu, czyli gram w 6 ml. Gdy np mam isc do pracy na zwale czy po ciągu to rozpuszczam czasem 0.5 substancji w 6-8 ml i potajemnie sciagam chmure co srednio 10min. Taka ilosc nie powoduje schiz i urojeń a trzyma przy zyciu i przede wszystkim jest bez przypału, bo nie śmierdzi jak vapowana z lufy. Raz mi sie zdarzyło nawet przy psach przez dobrą godzine vapować, gdy miałem przypał. Niesamowite przezycie, pozdrawiam i jeszcze raz powtorze. Jesli ktos nie probowal jeszcze palić stimów - nie róbcie tego, nigdy juz nie bedziecie chcieli kreski, bądź bombki.
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
CBŚP zlikwidowało kolejne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono narkotyki o wartości ponad 28 mln
Funkcjonariusze CBŚP, przy wsparciu policjantów z KPP w Śremie, zlikwidowali na terenie powiatu śremskiego nielegalne laboratorium klofedronu. Zatrzymano dwóch podejrzanych i zabezpieczono znaczne ilości niebezpiecznych substancji.
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia
Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.
Endometrioza, opioidy i droga do macierzyństwa
Kamila mówi wprost, że gdyby nie terapia konopna, prawdopodobnie zdecydowałaby się na histerektomię (usunięcie macicy) jako ostateczne rozwiązanie. W jej ocenie poprawa jakości życia pozwoliła jej podjąć inne decyzje terapeutyczne i odzyskać nadzieję. Dziś uważa, że bez tej zmiany nie byłoby ciąży i nie byłoby Gabrysia.