Dział dostępny bez rejestracji, co umożliwia zgłoszenie problemu w przypadku utraty dostępu do własnego konta. Przed napisaniem postu prosimy o przeczytanie wcześniejszych zgłoszeń i rozwiązań problemów, aby uniknąć powtórek.

Koniecznie również przeczytaj FAQ Hyperreala: https://narkopedia.org/FAQ:Hyperreal
ODPOWIEDZ
  • 901 / 11 / 120
Siemka, zamieniliśmy kapczę na hcaptcha, możecie proszę sprawdzić czy już działa?
załoga [H] ----> złapać mnie można tylko na czacie w knajpie ----> unknown
  • 74 / 23 / 0
CAPTCHA działa ale e-maile z hasłem po rejestracji nie przychodzą na pocztę. Używam uniwersalnego Mail.com. Dwa konta założyłem na dwa różne e-maile i nic nie przyszło
  • 1468 / 392 / 2
Re: NeuroGroove
Nieprzeczytany post autor: Merx »
@KacperekBombelek bo znowu mamy problem z e-mailami, no ochuj*ć można, ale co zrobisz jak nic nie zrobisz.
raz dziala, raz nie, e-maile bardziej kapryśne od kodeiny.
Wspomóż edycję narkopedii - https://narkopedia.org/
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Złagodzony wyrok za przemyt narkotyków. „To od pana zależy, czy skorzysta z tej szansy”

Półtora roku więzienia za przemyt trzech kilogramów narkotyków z Holandii do Polski. W kwietniu tego roku w mieszkaniu Tomasza M. z Lęborka znaleziono duże ilości różnego rodzaju środków odurzających. Sąd Okręgowy w Słupsku zdecydował się na złagodzenie kary dla 37-latka.

Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany zawiesza prace

Rok temu politycy obozu rządzącego ogłosili wielki, historyczny projekt: pierwszy w Polsce Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany. Miało być nowocześnie, postępowo, europejsko. Miał być projekt, miał być progres, miało być „po wyborach ruszamy pełną parą”.

Fatalna pomyłka - myślał, że to klienci i wręczył narkotyki nieumundurowanym policjantom

Policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie zatrzymali mężczyznę, który podczas kontroli klatki schodowej… sam podał funkcjonariuszowi woreczek z suszem roślinnym. Interwencja doprowadziła do zabezpieczenia większej ilości narkotyków.