Dezoksyefedryna, metyloamfetamina, meth
Więcej informacji: Metamfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 4954 / 867 / 0
@Shrank23 a powiedz mi czy tylko te zakręcone pipe się nadają czy mogę próbować hotraisla z takiej zwykłej fajki?
  • 5184 / 916 / 0
Brałeś już kiedyś piko? Właśnie cały wątek o zjeździe przeczytałem i jest siermiężny.
A w mixie z fetą to już w ogóle.
Czy sniff czy wapo meta nie da spać na długi czas, fizycznie i psychicznie potarga . Bez benzo strach podchodzić.
Mam tego gówna z 50 mg I szczerze to się boję tego próbować bo ten wątek mi otworzył oczy.
Robisz lot a piątek to jak masz w pon do roboty to nie zdążysz dojść do siebie . Tak piszą ludzie.
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 4954 / 867 / 0
Jakbym miał 50mg to bez wahania bym to teraz zvapowal z oil pipe. Vapo trzyma z 3h całość myślę.
  • 467 / 60 / 0
Gdy lufa robi się czerwona/pomarańczowa, to materiał zazwyczaj przynajmniej częściowo się spali zamiast vapowac. Najlepiej odczekać 5-10sekund jeśli rozgrzejemy do pomarańczowego i wtedy walić, temperatura vapo mety to jakoś 170°C
  • 363 / 36 / 6
serotoninowy - zwykła lufka , żadne zakręcane ,czy inne fikuśne .
  • 7 / / 0
piko jest mega, raz to próbowałem. Pamiętam, że tanie też nie było. Bekę mam, jak ktoś mówi że ma metaamfetaminę za 20-30 pln a to gówno zwykłe, że samemu można zrobić kilka gieta w noc.
ODPOWIEDZ
Newsy
Gdańsk: Chciał sprzedać policjantom narkotyki w promocyjnej cenie

- Czego potrzebujecie? - usłyszeli policjanci w cywilu od 38-latka na jednym z gdańskich parkingów. A potem padła oferta zakupu w promocyjnej cenie marihuany i amfetaminy.

Wino z kokainą stało się przebojem. Papież pisał encykliki, sącząc Vin Mariani

Pod koniec XIX w. kokaina była uznawana za cudowny lek na wszystko. Była też składnikiem Vin Mariani, czyli ulubionego napoju papieża Leona XIII. Ojciec Święty tak je sobie upodobał, że wystąpił w jego reklamie, a twórcę receptury, Angelo Marianiego, odznaczył medalem. Nie był zresztą jedynym sławnym entuzjastą tego wina.

Ks. Krystian na celowniku służb. Była już pigułka gwałtu, koka dla ubogich i śmierć znajomego

Nowe informacje w sprawie księdza Krystiana K. z Sosnowca oskarżonego o posiadanie narkotyków i nieumyślne spowodowanie śmierci 21-latka. W minioną niedzielę (12 października) duchowny został wylegitymowany przez patrol policji w Katowicach. Miał przy sobie podejrzaną substancję. Śledczy badają, czy nie jest ona zakazana. Jakub Jagoda, zastępca prokuratura rejonowego Katowice Północ, poinformował "Fakt" o okolicznościach sprawy księdza Krystiana.