Dezoksyefedryna, metyloamfetamina, meth
Więcej informacji: Metamfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2 / / 0
Hej, od jakiegoś czasu w moje ręce trafia specyfik, który przez znajomego nazywany jest krysztalem. Pewnego razu zapytałem, co to właściwie za substancja i powiedziano mi, że metamfetamina, na co się bardzo zdziwiłem, bo widząc, co się dzieje w USA z ludźmi, którzy biorą metę, nie pomyslabym, że to, co mieliśmy my, mogłoby być tym samym gownwm. Teraz, po jakimś czasie, doszedłem do wniosku, że może, co my bierzemy to po prostu mefedron, który chyba de facto wygląda tak samo jak mefka (choć nie wiem czy może być brązowa, a takie coś kiedyś mieliśmy), zapach mefedronu, jak i metamfetaminy opisywane jest podobnie. Także na pierwszy rzut oka nie jestem w stanie stwierdzić i potrzebuje Waszej pomocy. Podam kilka dodatkowych faktów tego, czego uzywamy. Koszt to zazwyczaj 50-70zl za g Poznan. Forma krysztalu, lekki proszek, zależy jak będzie. Fazy są, ale żebym myślał, że to mefka, to nie, ale skąd.ialbym w sumie wiedzieć, skoro nie brałem wcześniej niczego. Ludzie na forum USA piszą, jak już grubo lecieli z metamafetamina, to brali moze 150-250 mg (nie pamiętam tylko czy na dzień czy ile), a my na jednej nocce zjadamy tego z 2-5g na głowę. Smarkanie tego ma kolor zolty. Myślałem, że może w Polsce sprzedają jakiś mega rozwodniony temat po prostu, ale to to chyba byłaby przesada i zamiast metamfetaminy, mamy ten cały mefedron. Nie żebym narzekał, bo mefedron mam nadzieję nie kopie tak mózgu i organizmu, ale po prostu chciałbym wiedziec, co ja właściwie dostaje. Zawsze używana była nazwa krysztalu w rozmowach, pierwotnie pomyślałabym, że mef, ale od zawsze miałem wątpliwości. Ktoś pomoże, jak bardziej definitywnie rozróżnić jedno z drugim?
  • 19 / 9 / 0
Cena i te ilości które bierzecie, sugeruje raczej jakiś betaketon. Opisz jeszcze działanie.

poprawiono literówkę — CAF
  • 2 / / 0
Po wzięciu czujesz się ogólnie w lepszym humorze, wylozuwany załącza się gaducha, można tak siedzieć i rozmawiać w nieskończoność, nie da się po tym zasnac od tak po prostu, nie chce spać, jeść, pic. Czasami po wzięciu jest przez chwilę zimno. Nie odczuwam raczej żadnych nieprzyjemności typu zbyt szybkie tetno itd. Po jakim czasie mięśnie stają się dosyć sztywne, niektórym lata szczeka lub oblizując wargi, oczy teoretycznie robią się większe, ale u mnie to nigdy nie jest wielki prblem. Osobiście biorę tak 2-3g na noc i zazwyczaj jeszcze dzień po tej nocy, bo i tak nie da się zasnac, więc leci się z tym do końca, ile jest. Ziomek bierze więcej, ale on już trochę przesadza, bo robi to zbyt regularnie i dlatego może wciągnąć więcej. Jeśli weźmiesz samemu, musisz coś robić np. grasz w grę przez 12h itp.
  • 339 / 94 / 0
brzmi jak 3cmc imo. sie trafil brazowy to sie trafil brazowy, Chemik zatelefonowac poszedl zamiast robic, to ma sie sprzedac a nie byc doczyszczone.
  • 4907 / 855 / 0
3cmc lub mefedron.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Palenie marihuany trzykrotnie zwiększa ryzyko raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat

Najnowsze badania naukowców z Uniwersytetu Kalifornijskiego w San Diego pokazują, że osoby z zaburzeniami związanymi z używaniem marihuany (CUD) mają ponad trzykrotnie wyższe ryzyko zachorowania na raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat. Związek ten utrzymuje się nawet po uwzględnieniu takich czynników jak palenie tytoniu czy wiek. Wyniki rzucają nowe światło na potencjalne zagrożenia zdrowotne związane z długotrwałym i intensywnym używaniem konopi.

Milion dawek heroiny w jednym bagażu na lotnisku w Lizbonie. "Niezwykle starannie ukryte"

Milion indywidualnych dawek heroiny zarekwirowali funkcjonariusze portugalskiej policji w porcie lotniczym im. Humberto Delgado w Lizbonie. Narkotyki znaleziono w bagażu jednej z pasażerek.

Właściciele sklepów z marihuaną pozywają stan. Urzędnicy pomylili się przyznając im licencję

Grupa kilkunastu punktów sprzedaży marihuany w Nowym Jorku wniosła w piątek pozew przeciwko stanowi. Właściciele domagają się uznania, że lokalizacje ich sklepów są zgodne z prawem pomimo błędu urzędników, którzy przyznali, że przez lata źle interpretowali przepisy dotyczące minimalnej odległości od szkół. Sprawa trafiła do stanowego sądu najwyższego w Albany.