konsystencja- ''najrzadsze"w porównaniu do hhc-o,hhc-p i h4cbd.
wziołem 4 duże buhy.
działanie:
-bardzo przyjemne, błogie uspokojenie ciała i umysłu, pełen relaks&chill, efekt lekkiego high.
-działanie rozkręca się z upływem czasu co na+
-lekko siada na oczy co na + lubię ten efekt
-profil działania w stylu indica, co trochę zaskakuje bo teoretycznie miało działać pobudzająco:)
-bardzo duży plus za to ,że nic nie gryzie w gardło i nie dusi
-smak przyjemny i dużo dymku
-czas działania napewno ponad 1h, nie wiem dokładnie, zasnołem.
minusy:
-brak
ogólnie polecm nie ma tej mocy co hhc-o,hhc-p, ale moim zdaniem dużo lepsze od h4cbd i cbd.
Także jak dla mnie palenie THCV solo raczej nie ma sensu, natomiast będę dalej eksperymentował z miksami.
No i taka ciekawostka, niektóre odmiany marihuany zawierają pewną ilość THCV. Nie tylko te specjalnie uprawiane dla tego związku jak np THC Victory, ale też takie klasyki jak Durban Poison.
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Rekiny na „bombie”. Przechodzą pozytywnie testy na narkotyki i kofeinę
Rekiny pod wpływem kokainy? To brzmi jak przepis na absurdalny horror. Niestety, to nasza ziemska rzeczywistość. U drapieżnych ryb żyjących w rajskich wodach Bahamów wykryto obecność narkotyków, leków i kofeiny. To nie oznacza jednak, że rekiny zmieniły styl życia na „imprezowy” – to my zmuszamy je do udziału w niebezpiecznym eksperymencie chemicznym.
Więzienie za 0,11% przekroczenia?
Wolne Konopie włączają się do sprawy jako strona społeczna w sprawie pana Andrzeja.
Cyfrowe klony ludzkiego umysłu. Naukowcy testują psychodeliki na wirtualnych mózgach
Wyobraź sobie, że lekarze mogą przetestować wysoce eksperymentalną terapię na Twoim mózgu, w ogóle nie podając Ci leku.