Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 523 / 4 / 0
Kazik pisze:
Plankton pisze:
[...] to 150mg wcześniej zarzucone oddziałuje jakoś na późniejsza zarzucana dawke?
Oczywiście, że oddziałuje (moim zdaniem negatywnie), wałkowaliśmy już to w jakimś innym wątku. Enzym 2D6 się wysyca po pierwszej dawce i w dalszej fazie jest więcej DXM a mniej DXO niż przy tradycyjnym zarzucaniu. FAQ.
Czyli sposób okazał się zły, najlepiej po prostu zarzucić tak żeby smaku nie poczuć i już ;-)
Uwaga! Użytkownik Plankton nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 577 / 3 / 0
@Plankton
Faza jest trochę inna jak walniesz 150mg na rozgrzewkę a zmiejszone mdłości to efekt uboczny. Oczywiście jest to bardziej szkodliwe dla mózu itp, ale to wiadomo :-)

@Kazik
Bełtać się chce na samą myśl picia acodinu :moody:
[b]JEDZ KWAS![/b] - mądrzejszy ani zdrowszy psychicznie nie będziesz, ale i tak ludzi z Ciebie nie będzie (skoro przeglądasz te forum) więc co Ci szkodzi? :)
[b]JEDZ GAŁKĘ![/b] - bo jest tania i dobra X)
[i]Chwała Bogu że się nie ujawnia! Jakbyśmy wtedy mogli filozować?[/i] - Twilight
  • 3247 / 354 / 2
Nieprzeczytany post autor: jogurt »
Rozpuszczony acodin nie powoduje mdlosci tak mocno jak zwykly ale ten smak
L-8a - blog neurofarmakologiczno-empiryczny
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM

Pozdrawiam %-D
  • 577 / 3 / 0
Trzeba by być masochistą aby sobie takie drinki strzelać :nuts:
Jakoś nie widzę jak miałbym się po takim czymś lepiej czuć :-O Smak zostałby mi w ustach i pamięci :-/

Zostaje tylko kupienie tussidexu jak ktoś nie lubi kaszlodynu...
[b]JEDZ KWAS![/b] - mądrzejszy ani zdrowszy psychicznie nie będziesz, ale i tak ludzi z Ciebie nie będzie (skoro przeglądasz te forum) więc co Ci szkodzi? :)
[b]JEDZ GAŁKĘ![/b] - bo jest tania i dobra X)
[i]Chwała Bogu że się nie ujawnia! Jakbyśmy wtedy mogli filozować?[/i] - Twilight
  • 913 / 38 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kazik »
[quote="Twilight"]
Trzeba by być masochistą aby sobie takie drinki strzelać ]

Co kto lubi. Nie jest to drink, tylko shot. Pijesz jak tanią ciepłą wódkę albo niesmaczne lekarstwo - szybko i bez celebrowania. Zapijasz od razu.

[quote="Twilight"]
Smak zostałby mi w ustach i pamięci ]

Wystarczy guma do żucia i po dwóch minutach nie czujesz smaku. A przyglądanie się parudziesięciu tabletkom i połykanie po kilka - mnie masakruje, skręca.
Your circuit's dead, there's something wrong, can you hear me, major Tom?
  • 61 / / 0
zarzucić nieczując smaku jest proste, ale zarzucić tak, aby nie mieć pięknego bełta jest dla mnie cholernie trudne - a pieniędzy na aviomarin czy apap noc nie ma zazwyczaj XD.
Uwaga! Użytkownik helloihateu nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 913 / 38 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kazik »
helloihateu pisze:
zarzucić nieczując smaku jest proste, ale zarzucić tak, aby nie mieć pięknego bełta jest dla mnie cholernie trudne -
Racja.
helloihateu pisze:
a pieniędzy na aviomarin czy apap noc nie ma zazwyczaj XD.
Apap noc = 0.5g paracetamolu na tabletkę -> w mieszance z deksem szkoda wątroby.
Your circuit's dead, there's something wrong, can you hear me, major Tom?
  • 11 / / 0
Nieprzeczytany post autor: nikt »
Ja mam swój sposób którym łykam dxm od roku i ani razu nie puściłem pawia:
biorę po 15 tabletek wsypuje do kieliszka i po prostu łykam zapijając wodą z kranu (znaczy z kubka)
kieliszek jest tylko dlatego, że tabletki potrafią utkwić pomiędzy palcami jak się łyka bezpośrednio z łapy.
Zazwyczaj (raz w tygodniu) łykam tak 900-1350mg bez żadnego problemu %-D ma się ten przełyk :cool:
nikt potrafi wszystko :)
  • 47 / / 0
za starych, dobrych czasów, kiedy trzepało mnie 300mg potrafiłam owe 20 tabletek wsypać do buzi, pogryźć i zapić sokiem. teraz sobie tego nie potrafię wyobrazić. abstrakcja. %-D
Uwaga! Użytkownik queenofoberschlesien nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3247 / 354 / 2
Nieprzeczytany post autor: jogurt »
queenofoberschlesien pisze:
pogryźć
LOL, po co? Dla smaku?
L-8a - blog neurofarmakologiczno-empiryczny
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM

Pozdrawiam %-D
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Zamiast paneli podłogowych narkotyki. KAS zatrzymała kontener z marihuaną

Funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego w Gdyni skontrolowali kontener, który przypłynął z Kanady do portu w Gdańsku. Zgodnie z deklaracją, w kontenerze miały być drewniane ekologiczne panele podłogowe, a odbiorcą była firma w Polsce.

Przemytnicy kokainy z Kolumbii skazani. Pachnące mentolem narkotyki przylatywały na Śląsk

Gliwicki sąd skazał sześciu członków grupy przestępczej, która drogą lotniczą przemyciła na Śląsk kilkadziesiąt kilogramów kokainy. Przewożona ją w paczkach z napisem "Rolls Royce".

Ryszard Petru ma już projekt depenalizacji marihuany. Znamy szczegóły

Dopuszczenie posiadania do 15 gramów suszu lub jednego krzaka konopi na własny użytek – to propozycja, którą przedstawi zespół parlamentarny tworzony przez posłów koalicji. Dotarliśmy do szczegółów projektu, które potwierdzają nasze wcześniejsze ustalenia.