Odwrotni agoniści receptorów histaminowych.
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 1762 / 591 / 0
Macie jakieś porównanie tego 12,5 mg do 50 mg difenhydraminy? Ta druga już nie pomaga w zasypianiu brana nawet raz na tydzień lub rzadziej, a hydroksyzyna nawet w ilości 30 tabletek na mnie nie działała nigdy. Przydałoby mi się coś awaryjnie do spania innego niż trazodon, a chcę unikać benzo, neuroleptyków czy nassa, stąd rozglądam się po starych antyhistaminach.
  • 126 / 10 / 0
Odkopuje. Ile tego trzeba wziąć? Dostałem dodatkowo do mojego zestawu na noc - mianseryna, doxepina,pregabalina,ketrel,trittico(testuje od tygodnia,raczej niedlugo odstawie) i hydroksyzyny - właśnie zamiast hydro mam brac noctis noc. Tylko ze ja wale 100mg hydro i nie wiem ile tego dac na zakladke. Ktos podpowie?
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Marihuana zaburza pamięć na różne sposoby

Palenie marihuany nie tylko pogarsza pamięć. Aktywny składnik konopi ją reorganizuje – odkryli badacze z Washington State University (USA).

Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia

Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.

Sposób studentów na problemy psychiczne: melisa i marihuana

Aż 96 proc. studentów deklaruje, że stosuje przynajmniej jedną metodę samodzielnego radzenia sobie z problemami psychicznymi. Najczęściej wybierają aktywność fizyczną lub techniki relaksacyjne, ale część sięga także po preparaty roślinne, a nawet marihuanę – wynika z badań wrocławskich naukowców.