Odwrotni agoniści receptorów histaminowych.
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 1764 / 597 / 0
Macie jakieś porównanie tego 12,5 mg do 50 mg difenhydraminy? Ta druga już nie pomaga w zasypianiu brana nawet raz na tydzień lub rzadziej, a hydroksyzyna nawet w ilości 30 tabletek na mnie nie działała nigdy. Przydałoby mi się coś awaryjnie do spania innego niż trazodon, a chcę unikać benzo, neuroleptyków czy nassa, stąd rozglądam się po starych antyhistaminach.
  • 127 / 10 / 0
Odkopuje. Ile tego trzeba wziąć? Dostałem dodatkowo do mojego zestawu na noc - mianseryna, doxepina,pregabalina,ketrel,trittico(testuje od tygodnia,raczej niedlugo odstawie) i hydroksyzyny - właśnie zamiast hydro mam brac noctis noc. Tylko ze ja wale 100mg hydro i nie wiem ile tego dac na zakladke. Ktos podpowie?
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
KAS: Przemyt ketaminy w świecach zapachowych

Podczas kontroli w jednej z firm kurierskich, funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej (SCS) z Mazowieckiego Urzędu Celno-Skarbowego (MUCS) w Warszawie zwrócili uwagę na przesyłkę zaadresowaną do odbiorcy w Filadelfii (USA). Zgodnie z deklaracją nadawcy, miały się w niej znajdować świece zapachowe o wartości ok. 111 euro.

Heroina ukryta w cegłach. Ponad tona zatrzymana w Porcie Gdynia

Wspólne działania Centralnego Biura Śledczego Policji (CBŚP) oraz Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) doprowadziły do przejęcia ponad tony heroiny o czarnorynkowej wartości blisko 220 milionów złotych. To największe zabezpieczenie narkotyków w takiej ilości od dekady na terytorium Polski, a szczegóły tej spektakularnej akcji przedstawili na specjalnej konferencji prasowej minister spraw wewnętrznych i administracji Marcin Kierwiński oraz minister finansów i gospodarki Andrzej Domański.

Największa taka operacja w historii Chile. Przejęto 100 ton narkotyków

Władze Chile poinformowały w poniedziałek o przejęciu rekordowej ilości ponad 100 ton narkotyków, głównie kokainy i ketaminy. Ukryte były w transportach drewna, które miały popłynąć między innymi do USA i Europy - przekazały miejscowe media.