Więcej informacji: Fentanyl w Narkopedii [H]yperreala
11 lipca 2025Komiks pisze: Kurwa 30 razy 80g dziennie czy raz na jakiś dzień. Łeb mi rozjebało, taki plaster przy tym możesz pod napleta wsadzić. Raz miałem naklejony na plecy nie pamiętam już bo dawno.
11 lipca 2025groger pisze: Pewnie pytanie było, ale liczę że będzie ktoś tak dobry i po prostu odpowie, zamiast zagonić do szukania..
Matrifen 100mirkog plastry transdermalne - nadają się do żucia? Nigdy nie tykałem igieł i nie zamierzam, stąd pytanie jaka ilość przy tolerkce 30x80oxy? (Nie ma błędu z zerami)
Z góry dzięki za odpowiedź
25 sierpnia 2014Melancthe pisze: Ja pierdole, jaka bieda umysłowa.
Niech zgadnę: mieszkasz z rodzicami/rodzicem, nie zarabiasz, studia Ci nie poszły, zainteresowania liczne acz powierzchowne.
02 października 2025stuk pisze: państwo powinno społecznie produkować narkotyki i je dystrubułować za darmo
Co to znaczy, że państwo powinno dystrybuować narkotyki "za darmo"? Znaczy każdy obywatel ma w podatkach zrzucać się na Twoje ćpanie? To dość, kurwa, osobliwy pomysł!
fentanyl jest problematyczny głównie bo dosypują go do różnych rzeczy, potrafią sprzedawać "benzo" z fentanylem. Zgadza się, że dzięki legalizacji wiele problemów by znikło lub zmalało.
25 sierpnia 2014Melancthe pisze: Ja pierdole, jaka bieda umysłowa.
Niech zgadnę: mieszkasz z rodzicami/rodzicem, nie zarabiasz, studia Ci nie poszły, zainteresowania liczne acz powierzchowne.
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
30% Polaków w wieku od 15 do 34 roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami
Krajowe Centrum Przeciwdziałania Uzależnieniom informuje, że dane dotyczące zażywania narkotyków w Polsce przez młodych ludzi są niepokojące. 30% Polaków w wieku od 15. do 34. roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami. Kolejne akcje policji pokazują, że problem jest. W dwa dni zatrzymano w sumie 13 osób mających związek z handlem narkotykami.
Zapomniał o marihuanie ukrytej w drewnianym wychodku
Płońscy kryminalni nie spodziewali się znaleźć narkotyki w takim miejscu. 25-latek z gminy Glinojeck postanowił ukryć torbę z marihuaną w drewnianym wychodku za domem. Z czasem o swoim „składzie” zapomniał, ale pamięć odświeżyli mu funkcjonariusze, którzy przyjechali z niezapowiedzianą wizytą. Mężczyzna usłyszał zarzut posiadania narkotyków, a wkrótce może usłyszeć kolejne.
Rewolucja w Amsterdamie? Chcą zakazać sprzedaży marihuany turystom
Władze Amsterdamu chcą ograniczyć "turystykę narkotykową" i rozważają zakaz sprzedaży marihuany osobom bez meldunku w Holandii. Pomysł budzi jednak sprzeczne reakcje wśród polityków i przedsiębiorców.