Organiczne substancje psychoaktywne oddziałujące na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Opioidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1189 / 139 / 0
Że chcesz tramal bo bierzesz go jakiś czas już masz objawy odstawienie chcesz zejść a dodatkowo pomaga ci w życiu
  • 8 / 1 / 0
Wizyte odwolalem bo udalo mi sie przez e rece , jakies smieszne 50mg. Ale co do odpowiedzi Twojej to Mam wrażenie, ze sobie zartujesz. Przeciez za takie cos jest notka w kwitach i skierowanie na odwyk. Czy sie myle… bo juz glupi jestem. ps. Zlecialem grubo z 300 na 100-70 , chyba trzeci dzien. Nie jest za przyjemnie, jest chujowo. Praca wykancza. Natomiast motywacja wielka do zerwania… zapasu pozostaje na 10 dni, trochę sie boje co bedzie dalej…
  • 1189 / 139 / 0
Słuchaj ja już leków nie biorę, biorę inne rzeczy ale ponad 6 lat byłem uzależniony od różnych leków benzo opio w szczycie swojej destrukcji jadłem po 500 tabletek Tramalu miesięcznie i 10 opakowań Xanaxu i miałem 4-5 lekarzy od których wyludzalem recepty na gębę bez żadnych papierów. Także to nie są żarty to praktyka 😅
Ogarnij sobie pregabaline jest bardzo dobra na odstawienie Tramalu, dobrze objawy odstawienne likwiduje tylko większe dawki jej 500-1000 mg
  • 32 / 3 / 0
07 lipca 2025facegager pisze:
Wizyte odwolalem bo udalo mi sie przez e rece , jakies smieszne 50mg. Ale co do odpowiedzi Twojej to Mam wrażenie, ze sobie zartujesz. Przeciez za takie cos jest notka w kwitach i skierowanie na odwyk. Czy sie myle… bo juz glupi jestem. ps. Zlecialem grubo z 300 na 100-70 , chyba trzeci dzien. Nie jest za przyjemnie, jest chujowo. Praca wykancza. Natomiast motywacja wielka do zerwania… zapasu pozostaje na 10 dni, trochę sie boje co bedzie dalej…
I jak wyszło ? Zadałeś wcześniej pytanie co powiedzieć lekarzowi? U mnie jest podobnie . Miałem zapas 13 opakowań skudexy . Niestety bolały mnie zęby … teraz kręgosłup i z tych 13 opakowań zrobiło się 3 … a biorę po mało po 1 - 2 tabletki max . I też już zaczynam myśleć co będzie. Ratuję się nasennem 10 mg. On jest ok na noc, ale nie działa jakoś mega długo. Zawsze około 3/4 rano wstaje i muszę wziąć skidexe . Później do jakieś 14-16 jest przerwa i później znowu. Próbowałem odstawić, udało mi się w 2022 roku. Teraz jestem jeszcze za granicą w pracy, i w dodatku mam osobę która dziś sobie wypisała hydromorfon…. I nawala po kilka sztuk dziennie Ale ja niestety nie mam do tego dojścia.
  • 343 / 35 / 0
Ogarnij sobie citabax na zejście z Tramalu, mi po pół godziny psychiczne objawy kompletnie ustały, ale 10mg nie więcej. Np. Setralina nie dała takiego efektu po dwóch godzinach od wzięcia 25mg zacząłem się czuć chujowo. Oczywiście jak już pukniesz ten citabax to trampka nie bierz to w ostatniej fazie się stosuje gdy ból psychiczny jest nie do wytrzymania i wystarczy tak trzy dni polecieć na tym 10mg. Na zagranicznych forach też to opisywali. Testowałem na sobie a brałem go piec lat.
  • 8 / 1 / 0
@Marcin91wawa wyszło tak, ze za drugim podejściem udało sie przez e rece 50mg zalatwic i postanowiłem zerwać przyjaźń z trampem. Na temacie : „zejscie z dawek terapeutycznych pisze wrazenia”

@FotherMucker

Dzięki, bo własnie jestem na grubym zbiciu dawek, objawy fizyczne po kilku dniach odeszły na tyle, ze już mi nie przeszkadzają, czyt. praktycznie minęły, za to odzywa się samopoczucie.. być może zastosuje tą rade gdy będę na czysto
  • 343 / 35 / 0
Możesz przejść też na Kratom zielony. Zamów sobie z 25g akurat tyle starczy, żeby z tego wyjść.
Tylko zastanów się sto razy bo jest dużo fajniejsza bania niż po trampku, ale łatwiej z niego zejść i nie ma takiej depresji jak po trampku. Jak tydzień - dwa popijesz to obejdzie się bez żadnych objawów WD.
Dlatego pisałem, żebyś wziął maks 25g bo będziesz walił, aż torba się nie skończy, a jak się nie ma to wiadomo nie męczy tak.
Tylko jak się w herbatki wciągniesz to na to już nie ma antidotum.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Kurier Uber Eats myślał, że wiezie burrito. W środku była marihuana

Wyobraź sobie, że realizujesz zwykłe zamówienie jako kurier. Odbierasz paczkę z jedzeniem i ruszasz w drogę. Nagle czujesz dziwny, bardzo intensywny zapach marihuany. Dokładnie to spotkało kuriera Uber Eats w New Jersey, który zamiast meksykańskiego przysmaku, nieświadomie transportował zioło.

Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.

Rozbita grupa narkotykowa. Marcin K. odpowie za handel heroiną i kokainą wartą miliony

Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku stanie mężczyzna oskarżony o udział w zorganizowanej grupie przestępczej zajmującej się międzynarodowym obrotem heroiną i kokainą oraz praniem pieniędzy. Śledztwo w tej sprawie, pod nadzorem prokuratora Prokuratury Regionalnej w Gdańsku, prowadzili funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji w Gdańsku.