Pochodna kwasu gamma-aminomasłowego, o działaniu podobnym do modulatorów GABA (lecz nie działająca w ten sposób).
Więcej informacji: Pregabalina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1081 / 304 / 2
+1 do tego co napisał @gene5 sam schodziłem z pregabasyfu na tym samym specyfiku, kuźwa najgorsza substancja do rzucania, to z absurdalnie chorymi dawkami oksykodonu nie miałem aż takiego problemu..
tfu
Wspomóż edycję narkopedii - https://narkopedia.org/
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
  • 262 / 60 / 0
600mg dzień w dzień kosmiczna dawka nawet ładować w siebie tyle przez rok to już duży problem. Też to gofno kiedyś brałem ale do 300 mg max i to jednorazowo dla fazy bo nie ma co się oszukiwać pregabalina ma właściwości psychoaktywne i to spore. Teraz jak to ogarnąć schodzenie z dawek tak ale nie obejdzie się bez silnych ale krótko trwałych skutków ubocznych. Niestety nic nie jest bez konsekwencji jak się mówi A to trzeba powiedzieć B.
Na chłopski rozum warto ogarniać sprawę minerałów dbać o stały i równy poziom sodu i potasu do tego faszerować się dużymi ilościami magnezu w różnej formie do ogarnięcia na necie. Jakiś cynk i od czasu do czasu troszkie jodu z płynu logola na skórę.
Generalnie to ogarnięcie minerałów w końcu pręga miesza w kanałach wapniowych a to robi potężna kaskadę redakcji w organiźmie.
Polecam mi się udało odstawić po 4-ech latach brania ale u mnie dawki to 150-300 mg 600mg max i to jednorazowo dla fazy.
and its going to suck.
It's not going to be fun.
ODPOWIEDZ
Newsy
DNA w powietrzu. Wykrywają tak narkotyki i patogeny

Przełomowe badanie naukowców z Uniwersytetu Florydy wykazało, że środowiskowe DNA (eDNA) zasysane prosto z powietrza może dostarczyć szczegółowych informacji o otaczającym nas świecie. Od identyfikacji zagrożonych gatunków i śledzenia ludzkich patogenów, po wykrywanie alergenów i nielegalnych substancji.

Narkotyki w bloku rysunkowym dla dzieci. Z piłkarzami reprezentacji Polski na okładce

Wrocławskie służby znalazły je w paczkach kurierskich

Bezzałogowa łódź z internetem od Muska. Kartele coraz bardziej „smart”

Kolumbijskie służby wiele już widziały, ale ich ostatnie odkrycie zaskoczyło nawet weteranów walki z kartelami narkotykowymi. Marynarka wojenna tego kraju po raz pierwszy zatrzymała półzanurzalną, zdalnie sterowaną łódź do przemytu narkotyków. Jednostka była połączona z internetem przez system Starlink należący do Elona Muska.