-działa całkiem przyjemne, relaks, chill uspokojenie ,które wyrażnie czuć po paru buhach i taka jakby wyostrzona świadomość.
uważam że nadaje się przed np.snem , lub w stresujących momentach życia codziennego
jak długo działa nie wiem ,zawsze paliłem przed snem:)
minusy:
- no właśnie jest jeden to bardzo zniechęcajacy ale może tylko na mnie tak działa mianowicie, bardzo dusi ale to bardzo! , drapie w gardło jak diabeł , kaszle się dusi jak nie wiem , aż problemy z odychaniem miałem , a dymu -pary bardzo mimo tego mało:( a lubia jak się ładnie kopci.
może 80% bedzie lepiej wchodził ale jeszcze go nie próbowałem
No i całkiem fajnie kombinuje się z THCV.
06 sierpnia 2023beret12345 pisze: siema
zapytam was tak ktory susz z H4CBD was najlepiej zrobil? chodzi mi o sklep HH i jakie dzialanie to bylo bliskie THC czy nie bardzo ? jak jest po H4CBD ? czy to klepie mocno?
Mialem stycznosc z H4CBD ale z francuskiej stronki 4 lecz mieszane uczucie to bylo jak srednie CBD spac sie tylko chcialo po tym dajcie znać
Scalono —
Dobra scalić proszę nie, nie mam czym spalić będę doustnie, wiem o ryzyku tam jest pełno kanna w tym liquidzie.Za drogie są te wapo dla hipsterów.
h4cbd testowałem raz w formie olejku. trudno jest mi określić działanie tego środka i nie wniosę w temat raczej nic pisząc że dla mnie to było po prostu mocniejsze cbd. najbardziej zapamiętałem smak olejku przywodzący na myśl wyobrażenie o smaku oleju samochodowego :)
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Psylocybina i medytacja w jednym badaniu klinicznym
USC uruchamia pierwszy w swojej historii kliniczny eksperyment z psylocybiną. Badanie finansowane przez agencję ARPA-H sprawdzi, czy ośmiotygodniowy trening uważności wzmacnia efekty terapii psylocybinowej u zdrowych dorosłych – i co to może oznaczać dla przyszłości psychiatrii.
Wolne Konopie: Mamy dowód, że policyjna machina działa dla statystyk
WK: Pamiętacie nasz niedawny tekst o KPP w Głogowie, która wydała ponad 1000 zł publicznych pieniędzy i zmarnowała 13 godzin pracy systemu na ściganie 0,06 grama marihuany? Wtedy zastanawialiśmy się, czy te kosztowne, absurdalne procedury prowadzą do wykrywania jakichkolwiek poważnych przestępstw. Policja nie potrafiła nam odpowiedzieć. Wysłaliśmy więc kolejny wniosek UIP. I właśnie dostaliśmy odpowiedź, która potwierdza całkowity bezsens tej polityki. Komendant Powiatowy Policji w Głogowie oficjalnie przyznał, że ta cała „walka z dilerami” to fikcja, a system produkuje puste zatrzymania.
Niebezpieczny proceder na lotniskach. Tak działają przemytnicy narkotyków
Przestępcy znaleźli nowy sposób na przemyt narkotyków, wykorzystując do tego dane nieświadomych pasażerów samolotów. Proceder polegający na podmianie zawieszek bagażowych z nazwiskami klientów linii lotniczych ujawniły kanadyjskie media. O ustaleniach kanadyjskiej stacji CTV News pisze też amerykański serwis podróżniczy Travel + Leisure.