Substancje pochodzenia roślinnego, w tym półsyntetyczne. Np. CBD, HHC.
ODPOWIEDZ
  • 11 / 1 / 0
mam cartrige-a z chyba 96% h4cbd gęste jak żywica jakaś i drugiego z 80% h4cbd i ze 3 razy testowałem tego 96 powiem tak hhc to to nie jest ale:

-działa całkiem przyjemne, relaks, chill uspokojenie ,które wyrażnie czuć po paru buhach i taka jakby wyostrzona świadomość.
uważam że nadaje się przed np.snem , lub w stresujących momentach życia codziennego
jak długo działa nie wiem ,zawsze paliłem przed snem:)

minusy:
- no właśnie jest jeden to bardzo zniechęcajacy ale może tylko na mnie tak działa mianowicie, bardzo dusi ale to bardzo! , drapie w gardło jak diabeł , kaszle się dusi jak nie wiem , aż problemy z odychaniem miałem , a dymu -pary bardzo mimo tego mało:( a lubia jak się ładnie kopci.

może 80% bedzie lepiej wchodził ale jeszcze go nie próbowałem
  • 197 / 63 / 0
Nie próbowałem H4 w postaci liquidu, ale testowałem hasz z H4CBD. W działaniu jak dla mnie to po prostu nieco mocniejsza wersja CBD. Osobiście wolę CBN, bo to dla mnie najbardziej relaksujący kanabinoid po ciężkim dniu, ale H4 też jest przyjemne.

No i całkiem fajnie kombinuje się z THCV.
  • 999 / 183 / 0
Mam takie pytanie czy ktoś próbował może H3CBN?
  • 3 / / 0
06 sierpnia 2023beret12345 pisze:
siema
zapytam was tak ktory susz z H4CBD was najlepiej zrobil? chodzi mi o sklep HH i jakie dzialanie to bylo bliskie THC czy nie bardzo ? jak jest po H4CBD ? czy to klepie mocno?

Mialem stycznosc z H4CBD ale z francuskiej stronki 4 lecz mieszane uczucie to bylo jak srednie CBD spac sie tylko chcialo po tym dajcie znać
Na reddicie ludzie pisza ze w duzych dawkach wywoluje dzialanie psychoaktywne, lecz w rzeczywistosci tak srednio. Czulem po zapaleniu spokoj wewnetrzny ale nie zauwazylem zadnego podobnego dzialania do THC
  • 1501 / 93 / 2
Kupiłem tą substancje w eliqudzie 1 ml 45 procent z innymi kanna i cbn, czy mogę tym liquidem i wapować przez żarówkę przeciętą.Jakiego e-peta kupić otwartego taniego, czy mogę nasączyć tym herbatę i palić z lufki ewentualnie?

Scalono — 🦆

Dobra scalić proszę nie, nie mam czym spalić będę doustnie, wiem o ryzyku tam jest pełno kanna w tym liquidzie.Za drogie są te wapo dla hipsterów.
action movie:gun:
  • 1501 / 93 / 2
Połknięty w ogóle nie działał, zamawiam jeszcze w izolacie, jak nie zwrócę.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
  • 1501 / 93 / 2
Re: H4CBD
Nieprzeczytany post autor: stuk »
Działa, ale słabo kpoie.Wchodzi jak zioło zwykłe i się krztusisz nim pp zaciągnięciu mocniejszego bucha.
  • 1501 / 93 / 2
Od zatrześnienia jest ofert h4cbd, ale ogólnie cenna spada.Najtańszy kupiłem 50 procent z cbg, czekam na paczkę w niskiej cenie i zdam relację od innego vendora.Przez granicę z Czech przechodzą ogólnie na luzie soryty maczanego ziela.Jednak pies może wywoąchać, aczkolwiek rzadko są pewnie w kurierskich kontrolę z pieskiem, zależy też jak przerobione chemicznie zielsko, bo czasem to siejka z dolewką chemii.
  • 1501 / 93 / 2
Ogólnie to skuwa mocno na wejściu i odpręża dobrze mocny kaszel sort się przypala i płonie z płonącego zaciągasz się i daje dobry relaks.Całowściowo nie zgniata, ale ja to wolę zamiast cbg, cbd palić.Brałem z Depakiną 1500 mg.Ten chemol się strasznie kleji I robi się klejący kisiel z niego w gorącu.Siła tak 3,5/10.Rozleniwia sort trochę.
Ostatnio zmieniony 04 września 2025 przez stuk, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 287 / 26 / 0
połykasz liquid do epapierosów i palisz izolat? co to jest na ostatnim zdjęciu? w życiu bym dymu z czegoś takiego nie wdychał do płuc :D no dobra. przypomina to trochę wilgotny i aromatyzowany tytoń do sziszy.

h4cbd testowałem raz w formie olejku. trudno jest mi określić działanie tego środka i nie wniosę w temat raczej nic pisząc że dla mnie to było po prostu mocniejsze cbd. najbardziej zapamiętałem smak olejku przywodzący na myśl wyobrażenie o smaku oleju samochodowego :)
jestem obłąkany
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Psylocybina i medytacja w jednym badaniu klinicznym

USC uruchamia pierwszy w swojej historii kliniczny eksperyment z psylocybiną. Badanie finansowane przez agencję ARPA-H sprawdzi, czy ośmiotygodniowy trening uważności wzmacnia efekty terapii psylocybinowej u zdrowych dorosłych – i co to może oznaczać dla przyszłości psychiatrii.

Wolne Konopie: Mamy dowód, że policyjna machina działa dla statystyk

WK: Pamiętacie nasz niedawny tekst o KPP w Głogowie, która wydała ponad 1000 zł publicznych pieniędzy i zmarnowała 13 godzin pracy systemu na ściganie 0,06 grama marihuany? Wtedy zastanawialiśmy się, czy te kosztowne, absurdalne procedury prowadzą do wykrywania jakichkolwiek poważnych przestępstw. Policja nie potrafiła nam odpowiedzieć. Wysłaliśmy więc kolejny wniosek UIP. I właśnie dostaliśmy odpowiedź, która potwierdza całkowity bezsens tej polityki. Komendant Powiatowy Policji w Głogowie oficjalnie przyznał, że ta cała „walka z dilerami” to fikcja, a system produkuje puste zatrzymania.

Niebezpieczny proceder na lotniskach. Tak działają przemytnicy narkotyków

Przestępcy znaleźli nowy sposób na przemyt narkotyków, wykorzystując do tego dane nieświadomych pasażerów samolotów. Proceder polegający na podmianie zawieszek bagażowych z nazwiskami klientów linii lotniczych ujawniły kanadyjskie media. O ustaleniach kanadyjskiej stacji CTV News pisze też amerykański serwis podróżniczy Travel + Leisure.