Stymulanty, w strukturze których występuje trzeciorzędowy atom azotu (w pierścieniu pirolidynowym).
Więcej informacji: Alfa-pirolidynoalkilofenony w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 107 / 6 / 0
Oralnie tak samo jak sniff, bez różnicy
  • 1544 / 246 / 0
@Piroman2 ale pewnie jak zwykle jest przy oralu ładuje się dłużej, wjazd jest mniej intensywny i dłużej działa? Nie pamiętam co to było już ale kiedyś jakiś keton mocno mnie zaskoczył tym jak intensywnie wszedł i jak szybko rosły efekty. Dobra już wiem, to był etylon.
  • 107 / 6 / 0
Cóż, nieco szybciej wchodzi, ale wjazdu jako takiego nie ma. NEP działa znacznie lepiej sniffem, ale alfa i mef z jakiegoś powodu wcale.
  • 1544 / 246 / 0
Mocno mnie ciśnienie na A-PVP trzyma od ostatniego razu, było naprawdę dobrze, małe dawki pozwoliły wrócić myślami do dawnych lat, duże i bardzo duże niszczyły jak powinny. Co więcej wyjątkowo szybko jak na mnie wróciłem do formy psychofizycznej, dobre samopoczucie wróciło właściwie już po przespaniu kilku godzin, brany profilaktycznie alprazolam bardzo pomógł. Właściwie jedyną typową oznaką nadużycia stymulantu był zanik apetytu na kilka dni. Jedno co chcę gorąco polecić to regularne picie elektrolitów i glukozy z solą, bardzo mi to pomogło pite w trakcie i po sesji, spowodowało brak bólu mięśni tak częsty u mnie oraz o wiele szybszą regenerację. Bez kitu, to jest już parokrotnie sprawdzone i sprawdza się całkiem wyraźnie.
ODPOWIEDZ
Newsy
Używanie marihuany znacznie zwiększa ryzyko śmierci. „Byli młodzi i nie mieli wcześniejszych chorób

Regularne używanie marihuany może niemal podwoić ryzyko śmierci z powodu chorób sercowo-naczyniowych – wynika z najnowszej metaanalizy danych medycznych obejmujących blisko 200 milionów osób w wieku od 19 do 59 lat. Niepokoi fakt, że dotyczy ono również młodych osób, które do tej pory uważano za mniej narażone na takie zagrożenia.

Marihuana tylko na receptę. Tajlandia zmienia politykę dotyczącą "miękkich" narkotyków

Marihuana w Tajlandii jest dostępna już tylko na receptę; w życie wszedł dekret zmieniający wprowadzone trzy lata wcześniej liberalne zasady sprzedaży specyfiku - podała w piątek agencja AP, przypominając, że Tajlandia była pierwszym azjatyckim państwem, które zdekryminalizowało obrót marihuaną.

W miesiąc zarabiają milion złotych. Gangi porzucają narkotyki dla papierosów

Gangi znowu wchodzą w papierosy, znowu jest to żyła złota, a ryzyko dużo mniejsze niż przy handlu narkotykami - donosi we wtorek "Gazeta Wyborcza". W miesiąc bez żadnego problemu zarabiają milion złotych.