Dział poświęcony licznej grupie pochodnych katynonu, oraz jemu samemu. Podstawą ich budowy jest 2-amino-1-arylopropan-1-on.
Więcej informacji: Beta-ketony w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1893 / 181 / 0
To weź spróbuj naćpać i poryć się tiotynonem. Zasponsoruję %-D
  • 14 / / 0
Najbardziej Bk ebdp
Najmniej- większość euforyków
  • 38 / 5 / 0
Najbardziej hex. Mam po nim najcięższe zjazdy. Sine kolana, bóle kości, nosa i gardła, przewracające się wnętrzności, dziury w mózgu ogólnie i uczucie utracenia czegoś ważnego, pustki ale to takie dogłębne, że nie wiem co ze sobą zrobić.
Najmniej chyba 3cmc ale tu nie pamiętam szczegółów.
Nie dotykaj narkotyków bo cię kurwa zmiotą z planszy
  • 25 / 10 / 0
Po 1,5rocznym detoksie od RC zawitało u mnie 5g 4cmc, 5g maczany, 5g heksenu. Ja pierdole tyle maratonów, przeżyć, wspomnień a i tak po opierdoleniu 2g 4CMC przestało klepać.. no moze ciut, ciut. Ale nie! ćpun TERONE musial dopierdolić 3dniowy maraton na 4cmc gdzie dorzutki w dużych ilościach były znikome. Podsumowując nie spałem nic, zjadłem przez te 3dni talerz zupy brokułowej, pączka, jedną mandarynkę i garść witamin no i TUTAJ REKORD wyjarałem 0,5kg tytońiu w te 3dni :O Gdy nad ranem skończyła się 4ka podziabałem tego świeżego henryka ok 30mg I NIC! Czekam tak z 20min no i może lekko pobudziło, tak więc bez namysłu ukręciłem pacha 90mg, no jak MNIE PIERDOŁO po 5min to z łydkami jak cegły, plecami tak spiętymi, że aż nie mogłem łopatkami ruszać do tego co jakiś czas ukłucia jakby mi ktoś kose wpierdalał w lędźwia, raz serce, raz plecy, raz w boku, raz w karku idac az do glowy? CO TO MOGŁO BYĆ (Fajnie byloby wiedziec) Oczywiscie nie odczulem zadnych pozytywnych efektów jak, nigdy tak nie miałem Pierwszy raz mi jeblo AZ I TYLKO po noradrenalinie ale to tak, ze nie wiedzialem co robic czy siedziec czy stac, czy chodzic, wszedzie zle MEGA NIEPOKÓJ I LĘK gdyby nie butla kropli walerianowych dzwoniłbym po erkę. Nie wiem czy mój stan był przez to, że wyjebało mi aż tak noradr czy może serio umierałem?
  • 25 / 1 / 0
@TERONN spasuj trochę nikotyna też podnosi ciśnienie a ty niedość że mocne ketony różnego rodzaju to jeszcze w takim czasie i tyle tytoniu serce to aż tam krzyczało
ODPOWIEDZ
Newsy
W miesiąc zarabiają milion złotych. Gangi porzucają narkotyki dla papierosów

Gangi znowu wchodzą w papierosy, znowu jest to żyła złota, a ryzyko dużo mniejsze niż przy handlu narkotykami - donosi we wtorek "Gazeta Wyborcza". W miesiąc bez żadnego problemu zarabiają milion złotych.

Finał głośnego procesu w sprawie dziecka, które trafiło do szpitala w Legnicy odurzone amfetaminą

Dziecko, które latem 2023 roku trafiło do szpitala w Legnicy odurzone amfetaminą, miało wtedy dwanaście tygodni. Chłopczyk był w ciężkim stanie. Zarzuty narażenia dziecka na śmierć usłyszeli jego rodzice. Sąd skazał ojca na karę półtora roku pozbawienia wolności, matka usłyszała wyrok 10 miesięcy więzienia.

Trzech mężczyzn oskarżonych o przemyt kokainy promem Norræna

Trzej mężczyźni w wieku 60–70 lat zostali oskarżeni o próbę przemytu ponad trzech kilogramów kokainy z Hiszpanii do Islandii promem Norræna. Grozi im do 12 lat więzienia.