Substancje psychoaktywne, których działanie polega na osłabieniu transmisji bodźców zewnętrznych do mózgu.
Więcej informacji: Dysocjanty w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2703 / 572 / 0
@termi Spróbowałem MXP i brak introspekcji. Niestety nie znalazłem w tym tego, co opisywałeś.

Moje dotychczasowe testy, wszystko sniffem bo nie chciałem czekać chÓj wie ile na efekty:

- podczas bycia na iMAO dawka uczuleniowa 6mg sniffem, jakaś stymulacja i po 1,5h od wrzucenia pojawiła się krótka dysocjacja, po 3h dziwne myśli, wydaje się że metabolity odgrywają sporą rolę w działaniu tego

- kiedy iMAO już przestało działać wrzucone 25mg, działanie na granicy placebo

- kilka godzin później 50mg + po godzinie 30mg. Nic poza lekko podbitą percepcją, wszystko wygląda ładnie i zdecydowanie miło byłoby poobcować z naturą, posłuchać śpiewu ptaków, posiedzieć przy ognisku. Zero dysocjacji

Jednak widzę pewien potencjał i przetestuję 100-150mg PR po jakiejś przerwie od dyso. Widzę też potencjał na mixy z psychodelikami bo w pewien sposób wygładza rzeczywistość. Najważniejsze co można wynieść z mojego posta to żeby zachować ostrożność przy łączeniu z iMAO. Przy kilkudziesięciu mg jebie po nosie jak coś pomiędzy 2cb a DPT.

Aktualizacja:

40mg PR zero efektów. MXP okazuje się być po prostu nierozpuszczalne w wodzie i dlatego nie działa sniffem ani pr.

Posłuchałem się rad z tego wątku i zrobiłem cytrynian, jednak dla pewności zamiast 20mg kwasku na 100mg MXP zastosowałem proporcję 1:1 wrzucając dawkę 45mg. Spożyłem w wodzie. Zadziałało. W tej dawce głównie wizualne efekty i spokój w głowie, regulacja emocjonalna. Jest bardzo ciekawie, widzę duży potencjał. Następnym razem spróbuję jakieś 100mg cytrynianu.
25 sierpnia 2014Melancthe pisze:
Ja pierdole, jaka bieda umysłowa.
Niech zgadnę: mieszkasz z rodzicami/rodzicem, nie zarabiasz, studia Ci nie poszły, zainteresowania liczne acz powierzchowne.
ODPOWIEDZ
Newsy
Mężczyźni z Teksasu skazani na więzienie. Podszyli się pod DEA, żeby ukraść narkotyki

Kary po kilka lat więzienia otrzymali mężczyźni z Teksasu, którzy podszywali się pod agentów DEA, próbując ukraść marihuanę z domu w południowym Oregonie. Celem było kilkaset funtów narkotyku. Kradzież została udaremniona przez interweniujących na miejscu policjantów.

Tysiące nielegalnych roślin konopi indyjskich usunięte z popularnego parku narodowego

W mediach pojawiła się niedawno informacja o likwidacji gigantycznej, nielegalnej plantacji marihuany w sercu Parku Narodowego Sekwoi. Dla wielu to kolejny „dowód” na szkodliwość konopi. Ale dla nas [społeczności FaktyKonopne.pl], ta historia jest czymś zupełnie innym. To potężny dowód na to, jak destrukcyjny jest czarny rynek i dlaczego tak bardzo potrzebujemy świadomej, legalnej i w pełni regulowanej branży.

Jechał pijany na terapię i wpadł prosto na patrol

Poranki bywają trudne, szczególnie gdy w organizmie wciąż krąży wczorajszy alkohol. W Bartoszycach w piątek 22 sierpnia policjantki ruchu drogowego zatrzymały rowerzystę.