Substancje stanowiące pochodne kwasu γ-aminomasłowego (w tym gabapentynoidy) – m.in. baklofen i pregabalina.
ODPOWIEDZ
  • 5 / 2 / 0
Dla tych jednak którzy zmagają się z lękami proponuję coś równie skutecznego, a jednocześnie praktycznie bez żadnych efektów ubocznych i bez uzależnienia - Temgicoluril. Kupcie, testujcie, prawdopodobnie będziecie mi tu dziękować, z góry odpowiadam - cieszę się, że mogłem pomóc.

To co ktoś tam pisał, że Fenibut nie działa na ludzi bez lęków bo oni tak się czują na co dzień to jakaś umysłowa aberracja, parsknąłem śmiechem XD gościu to jest dokładnie tak jak byś powiedział, że na ludzi, którzy mają dużą pewność siebie nie działa alkohol XD absurd i głupota, oczywiście, że działa na każdego kwestia dawki, nie mam żadnych lęków po nim czuje, że mogę wszystko dosłownie wszystko żadnych granic i limitów, naturalna pewność siebie i brak strachu boostuje do granic niebotycznych.
  • 335 / 34 / 0
27 czerwca 2025stuk pisze:
27 czerwca 2025Saguaro99 pisze:
Najprawdopodobniej lipny sort. Częsty temat teraz z tymi vendorami z allegro
Brak euforii i czuć poprawia sen.To był haa wolna Amina i czytam, że substancja mniej euforyczna z zasady.Po 5 gramach nudności i rozszerzenie źrenic.2 tygodnie wcześniej baclofen w ciągu.To jak oceniasz?
Przy niskiej tolerancji 250mg pod język daje wyczuwalny efekt.
  • 1421 / 89 / 2
@FotherMucker Ten fenibut to lipa była i reklmowałem.Pod językiem też w ogóle nie działał.
action movie:gun:
  • 272 / 33 / 0
wczorajImm pisze:
Dla tych jednak którzy zmagają się z lękami proponuję coś równie skutecznego, a jednocześnie praktycznie bez żadnych efektów ubocznych i bez uzależnienia - Temgicoluril. Kupcie, testujcie, prawdopodobnie będziecie mi tu dziękować, z góry odpowiadam - cieszę się, że mogłem pomóc.

To co ktoś tam pisał, że Fenibut nie działa na ludzi bez lęków bo oni tak się czują na co dzień to jakaś umysłowa aberracja, parsknąłem śmiechem XD gościu to jest dokładnie tak jak byś powiedział, że na ludzi, którzy mają dużą pewność siebie nie działa alkohol XD absurd i głupota, oczywiście, że działa na każdego kwestia dawki, nie mam żadnych lęków po nim czuje, że mogę wszystko dosłownie wszystko żadnych granic i limitów, naturalna pewność siebie i brak strachu boostuje do granic niebotycznych.
Opisuję co zauważyłem na grupie kilkunastu osób z mojego otoczenia które znam bardzo dobrze, większość zdrowych osób mówiło, że nie czuje różnicy w samopoczuciu po zażyciu małych dawek a jeśli już wchodziły większe to muliło na sen i mówili mi, że jestem w chuj podatny na placebo jeśli coś po tym czuję pozytywnego xD (Dodam, że sort sprawdzony bo sam lecę na fenie już długo) Inaczej sprawa miała się na kacu, gdy gaba u wszystkich była obniżona a glutaminian wysoko. tutaj praktycznie każdy mówił, że faktycznie pomaga i czują się o wiele lepiej. Więc nie jest to mój wymysł, a jedynie obserwacja na dość dużej grupie ludzi jak na prywatne możliwości. Z tej grupy raptem jakieś 2 osoby powiedziały, że faktycznie poczuły się mega prospołecznie i dostały boost do ludzi. Tak czy siak większość zdrowych nie czuła działania. To samo widać na różnych forach, w tym także tu, że jest grupa ludzi na których fenibut nie działa lub mają chujowy sort.

Tak jest z większością lżejszych lub mocniejszych substancji i fenibut nie jest tu wyjątkiem. Kodeina, DXM, marihuana czy pregabalina/baklofen również na każdego zadziałają inaczej lub w ogóle i są ludzie którzy nie poczują nic euforycznego nawet w dużych dawkach i po prostu zasną albo zrzygają gdy będzie za dużo, za to inny powie, że to najlepsza substancja na świecie ever i nigdy nie czuł się lepiej.

Alkohol to w ogóle inna bajka, toksyczny ciężki narkotyk który upierdoli większość ludzi w dużej dawce.

Co do Temgicolurilu, dzięki za polecenie bo nie znałem wcześniej. Zamówiłem i jestem bardzo ciekawy efektów.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Marihuana? Nie taka straszna, jak ją malowali.

Newsy
W miesiąc zarabiają milion złotych. Gangi porzucają narkotyki dla papierosów

Gangi znowu wchodzą w papierosy, znowu jest to żyła złota, a ryzyko dużo mniejsze niż przy handlu narkotykami - donosi we wtorek "Gazeta Wyborcza". W miesiąc bez żadnego problemu zarabiają milion złotych.

Palenie papierosów uszkadza cement. W zębach pozostają trwałe ślady po nałogu

Zęby składają się z trzech zasadniczych warstw: szkliwa, zębiny i cementu. Ten ostatni pokrywa korzeń i budową przypomina kość. Układa się on w charakterystyczne pierścienie, podobne do pierścieni drzew, które rosną z każdym rokiem. Naukowcy z Northumbria University chcieli sprawdzić, czy cement można wykorzystać w medycynie sądowej, na przykład do określania wieku ofiar przestępstw lub katastrof. I odkryli, że palenie papierosów pozostawia w cemencie trwałe ślady.

THC i rozwój mózgu nastolatków – co pokazują najnowsze badania?

Używanie marihuany może prowadzić do ścieńczenia kory mózgowej u nastolatków – wynika z najnowszego badania prowadzonego przez Gracielę Piñeyro i Tomáša Pausa, naukowców z CHU Sainte-Justine oraz profesorów Wydziału Medycznego Uniwersytetu w Montrealu. Współpraca dwóch laboratoriów badawczych, korzystających z uzupełniających się podejść, wykazała, że THC – czyli tetrahydrokannabinol, substancja aktywna w konopiach – powoduje kurczenie się arborescencji dendrytycznej, czyli „sieci anten” neuronów, które odgrywają kluczową rolę w komunikacji między nimi. Skutkuje to zanikiem (atrofią) pewnych obszarów kory mózgowej – co jest szczególnie niepokojące w wieku, w którym mózg się rozwija.