Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 2 / 2 / 0
A czy ktoś będący na Bupropionie może podzielić się info, czy miał jakieś niemiłe przygody związane z przyjmowaniem piguł Extasy, czystej MDMA, mixu MDMA+MDA oraz tabletek Sildenafilu (nie, że wszystko na raz, tylko te substancje oddzielnie z lekiem)?

Lub czy macie jakieś wskazówki czy np. lepiej odstawić bupropion na kilka dni przed ewentualnym przyjęciem tych substancji? Szykują się różnorakie festiwale w tym roku i może nadarzyć się sposobność brania dragów, a wolę dmuchać na zimne i chętnie przyjmę wszelkie info w tym zakresie.
  • 4 / / 0
Bupropioion zażywam codziennie rano 150mg, najlepszy mix jaki odkryłem, to z pregą w dawkach nieco wyższych niż medyczne(300-450mg), tylko ostrzegam że po takim mixie ma się rozszerzone źrenicę i wygląda się jak na haju po stimach, a w głowie trzeźwość, lub prawie trzeźwy.
  • 626 / 121 / 0
Ciekawe jakby się to miało z opipramolem, rano bupro, wieczorem opipramol na zaśnięcie
  • 2394 / 653 / 0
18 lutego 2024AnanasowyAndrzej pisze:
Bupropioion zażywam codziennie rano 150mg, najlepszy mix jaki odkryłem, to z pregą w dawkach nieco wyższych niż medyczne(300-450mg), tylko ostrzegam że po takim mixie ma się rozszerzone źrenicę i wygląda się jak na haju po stimach, a w głowie trzeźwość, lub prawie trzeźwy.
te 300-400 to pregi czy bupropionu?
  • 927 / 289 / 5
18 lutego 2024simer44 pisze:
Ciekawe jakby się to miało z opipramolem, rano bupro, wieczorem opipramol na zaśnięcie
Ja bupropion biorę z opipramolem i sobie chwalę. bupropion wydłuża czas działania i zwiększa stężenie opipramolu.
"Nie istnieję, nigdy nie istniałem, ale skoro Ty już istniejesz to może i ja zaistnieję."
"Żona kocha, warto żyć!"
"Do mniejszych dawek trzeba dorosnąć"
  • 2621 / 548 / 0
Miksował ktoś z kratomem i/lub innymi opio?
19 lutego 2025london5 pisze:
Dobrze że tego topka już nie ma, wkurwiał mnie ten chujek.
  • 4 / / 0
18 lutego 2024WujekMorda pisze:
18 lutego 2024AnanasowyAndrzej pisze:
te 300-400 to pregi czy bupropionu?
Chodziło o pregę
  • 300 / 59 / 0
Czy dobrze kminie, że bupropion + ashwaghanda to dobry mix? Ashwa kontruje rozdrażnienie i uspokaja lęki, a bupropion robi swoje; motywuje do działania i troszkę koncentracji daje. Ashwa na mnie dobrze działała od zawsze, ale muli mnie nieco i w sumie mam wyjebane na wiele ważnych spraw po niej. Stąd taki pomysł połączenia, no plus to, że lekarz zamienił mi z Atomoksetyny na bupropion, w ramach leczenia ADHD, ale też sytuacja rodzinna powoduje stany depresyjne więc może to być strzał w dziesiątkę.

Czy są jakieś przeciwskazania do takiego combo? Dodam, że jeszcze naltrekson biorę, ale to pewnie bez znaczenia.

TP do bupropion - MIX /d5
  • 4320 / 699 / 2117
@DeiRow Bupro i Ashwa to ogólnie dość popularny miks. bupra działa aktywizująco, natomiast ashwa jako adaptogen redukuje stres i lęki, plus mnogość innych rzeczy. Co do naltreksonu (on nie ma tutaj istotnego wpływu na mix, więc luz).

Ewentualnie może być nadmiar sedacji przy Ashwagandzie, więc to bym rozważał. Reszta brzmi sensownie. Kolejnym razem jeżeli już, to kieruj proszę taki post do tematu z mixami. Niekoniecznie poszukuj tematów typu bupra + ashwa, sama bupra w zupełności wystarczy.

TP do bupropion - MIX /d5
https://tiny.pl/dkvnh (Słoń „raper” o [hyperrealu]).
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
  • 5 / / 0
bupropion+Benzodiazepiny (benzo musi byc) słyszałem tu jeszcze o Opipramolu i Pregabalinie

Odswieżam temat z racji tego, ze nie znalazłem odpowiedniego działu, a mam pare pytań nt. mixu z tą substancją.

Nie mam pewności, czy ktoś ktokolwiek ogarnia na tym forum temat bupro-sniff, ale od dłuższego okresu leci sniff 300 mg, trzy razy dziennie, co łącznie daje 900 mg bupropionu (w 4 godzinnych interwałach czasowych), oczywiście w połączeniu z benzo, którego mi nie brakuje. (ok. 4 mg alprazolamu, to zależy).

300 mg odpowiednio przygotowane czyli zmielone na "jebany pył", bez powłoki, wyprostuje cię w sekunde z rana, ale efekt szybko znika. Może lepiej najpierw zażyć 150-300 mg, a potem sniff, tak jak w przypadku trójek?
Tak wiem... bez benzo dawka maksymalna to 300mg, z benzo 450 mg, a za strarych czasów wynosiła 600 mg.

Jak wiadomo, podczas sniffa uwalnia się dużo tej substancji, co prowadzi do znacznego wzrostu dopaminy, niestety efekt szybko ustępuje.

Teoria, że bupropion jest super drażniący, jak to opisujecie, jest bzdurą.
Jeśli trzymacie 75-150 mg bupropionu w ustach przez godzinę, to rzeczywiście jest jakieś podrażnienie, ale spróbujcie utrzymać podobną ilość klefa lub innego analogu.

Jeżeli ktoś dalej będzie rzucał tą teorią to po prostu nie wie jak przygotować tabletkę, a jeżeli wie, to zaciąga nosem jak debil i takie są efekty, wystarczy delikatnie, a i tak się wchłonie.

Benzo pozwala brać zdecydowanie większe dawki, usuwa skutki uboczne, ale niestety mocno spłyca działanie euforyczne.

Sam juz nie wiem co z tym zrobić, aby bupropion posmyrał tak jak na początku...
Albo może poczekać, aż skończy mi się ten syf przerwa moze dobrze mi zrobi i ogarnę spida albo emke.

A może istnieje coś innego? jeśli wiesz więcej na ten temat, pisz
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Medyczna marihuana. Przerwa tolerancyjna – prosty sposób, by konopie znów działały lepiej

Choć powszechnie uważa się, że jeśli dawka przestaje działać, należy ją zwiększyć – nie zawsze jest to właściwe podejście. U niektórych osób większa dawka działa wręcz odwrotnie, ponieważ ich organizm rozwinął zbyt wysoką tolerancję. Zwiększanie dawki może osłabić działanie terapeutyczne i zwiększyć koszty leczenia. Przerwa tolerancyjna (tzw. tolerance break) oraz zmniejszenie dawek po jej zakończeniu może zwiększyć korzyści terapeutyczne i obniżyć potrzebne ilości konopi nawet o 60%.

Medyczna marihuana kontra bezdech senny

Według danych opublikowanych przez badaczy z Minnesota Office of Cannabis Management, 40 proc. pacjentów z obturacyjnym bezdechem sennym (OSA) uczestniczących w stanowym programie medycznej marihuany doświadczyło znaczącej i trwałej poprawy jakości snu po rozpoczęciu terapii konopiami.

Cudowne "koktajle" i narkotyki. Nieznane oblicze złotej ery Hollywood

Narkotyki, używki i magiczne koktajle, które miały utrzymać największe gwiazdy ekranu w dobrej kondycji, zdolne pracować na planie przez trzy doby bez przerwy, były w Hollywood na porządku dziennym...