Dział dostępny bez rejestracji, co umożliwia zgłoszenie problemu w przypadku utraty dostępu do własnego konta. Przed napisaniem postu prosimy o przeczytanie wcześniejszych zgłoszeń i rozwiązań problemów, aby uniknąć powtórek.

Koniecznie również przeczytaj FAQ Hyperreala: https://narkopedia.org/FAQ:Hyperreal
ODPOWIEDZ
  • 3 / / 0
Zmieniłem hasło 2 razy i komunikat nadal jest po 20 min i nie znika.
Co z tym zrobić ? Proszę o poradę. Ponieważ ciągła zmiana haseł doprowadzi do bałaganu w moim password manager.
k789k
  • 6255 / 446 / 12
Faktycznie mamy error, taki log:
👥 New user account created for k789k

Utworzono użytkownika k789k/. w SSO.

Powinno być "Zmieniono hasło", a zamiast tego system w kółko tworzy na nowo konto...
@unknown – admin techniczna – musi rozpoznać sprawę
hera, koka, hasz, LSD – ta zabawa po nocach się śni
LSD, hera, koka i haszpodziel się z kolegami czym masz

Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
  • 1 / / 0
Mam ten sam problem. I nie moge zalogowac sie na czat. Mozemy cos z tym zrobic
  • 20 / / 0
Ten sam problem występuje u mnie.
  • 4480 / 712 / 2198
Musicie dać na wstrzymanie, póki Unknowna z tym walczy, to my sami z siebie nic nie pomożemy. ¯\(°_o)/¯
https://tiny.pl/dkvnh (Słoń „raper” o [hyperrealu]).
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
  • 901 / 11 / 120
Myślę że jest to już naprawione.
załoga [H] ----> złapać mnie można tylko na czacie w knajpie ----> unknown
  • 20 / / 0
Potwierdzam. Hasło zmienione i komunikat zniknął :)
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?

Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.

Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.

Medyczna marihuana a autyzm — 18 miesięcy obserwacji 130 pacjentów

Brytyjscy badacze prześledzili losy 130 dorosłych osób w spektrum autyzmu leczonych produktami z konopi przez półtora roku. To najdłuższa obserwacja tego typu na świecie. Poprawa w zakresie lęku, snu i jakości życia była wyraźna po miesiącu — i systematycznie topniała przez kolejne siedemnaście. W tym samym czasie mediana dawki THC wzrosła z 20 do 192 mg dziennie.