Leki stosowane w leczeniu zaburzeń psychicznych.
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 79 / 9 / 0
Dzieki za wszystkie odpowiedzi. Jak to pobudza to ja nie chce =:Lęki,a tego nis lubimy😂 Chociaz z drugiej strony kusi ,bo pisaliscie ,ze zbija prolke i zwiększa libido. Pogodam z moim koniowałem
  • 86 / 53 / 0
@castlecastle Libido to najpewniej bupropion podbił ;) Ale nie zaprzeczę, że z neurolepów arypiprazol ma raczej najmniejszy potencjał do zabijania bonera – jeśli potrzebujesz neurolepa i lubisz segz, to byłby ten.

@RobertoSS Jeśli masz problemy z prolaktyną, to szaman serio powinien dobrać inną kombinację.
  • 1504 / 239 / 0
@RobertoSS mnie 7,5 mg pobudziło ale w najlepszym tego słowa znaczeniu bo nie czułem żadnej sztucznej stymulacji tylko więcej mi się chciało, ciągnęło mnie do ludzi, stałem się bardziej otwarty, nastrój też wyraźnie lepszy. Lęk czy bardziej niepokój dotyczył fobii społecznej, czasem czułem jej objawy bardziej niż wcześniej, ale nie było mowy o jakimś ciągłym lęku. Już go nie biorę ale chcę kiedyś spróbować ponownie bo to jeden z najlepszych leków jakie brałem.
ODPOWIEDZ
Newsy
Fabryka narkotyków zlikwidowana

Policjanci Zarządu w Poznaniu Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości wspólnie z Zarządem w Łodzi Centralnego Biura Śledczego Policji, przy współpracy z prokuratorami wielkopolskiego pionu Przestępczości Zorganizowanej Prokuratury Krajowej, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą, której członkowie wytwarzali środki psychotropowe. W działaniach polegających na likwidacji laboratorium narkotykowego udział brali także funkcjonariusze KAS i pracownicy Wydziału Zwalczania Przestępczości Środowiskowej WIOŚ w Olsztynie.

Medyczna marihuana. Przerwa tolerancyjna – prosty sposób, by konopie znów działały lepiej

Choć powszechnie uważa się, że jeśli dawka przestaje działać, należy ją zwiększyć – nie zawsze jest to właściwe podejście. U niektórych osób większa dawka działa wręcz odwrotnie, ponieważ ich organizm rozwinął zbyt wysoką tolerancję. Zwiększanie dawki może osłabić działanie terapeutyczne i zwiększyć koszty leczenia. Przerwa tolerancyjna (tzw. tolerance break) oraz zmniejszenie dawek po jej zakończeniu może zwiększyć korzyści terapeutyczne i obniżyć potrzebne ilości konopi nawet o 60%.

CBD znacznie obniża głód alkoholu – pierwsze badanie kliniczne ICONIC

Alkoholowy zespół uzależnienia (AUD) jest powszechny, a skutecznych leków wciąż brakuje. Kannabidiol (CBD) zapowiadał się na obiecującego kandydata w modelach zwierzęcych – niniejsze randomizowane badanie ICONIC dostarcza pierwszych dowodów klinicznych u ludzi z AUD.