Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 279 / 4 / 0
Re:
Nieprzeczytany post autor: ojej »
czajnikof pisze:
A nie gryziesz go ufukany? Bo ja to miewam właśnie, od tego.
Nie wiem jak trzeba się nagimnastykować, żeby się ugryźć w podniebienie %-D

W każdym razie chodzi chyba o odwodnienie, a przez to większą wrażliwość tego miejsca. I o toksyczność ulicznej fety, która wciągana przedostaje się także do jamy ustnej. W aptece są chyba maści znieczulające, które można stosować na dziąsła i podniebienie- popytaj jeśli to bardzo uciążliwe.
... albo i nie.

http://www.youtube.com/watch?v=Vi76bxT7K6U
  • 312 / 12 / 0
Mnie czasami podniebienie napierdala po feceniu, az nie da sie przelknac nic. Mysle, ze to chyba od napierdalania jezykiem, takiego wgniatanie jezyka. Lapalem sie na takim czyms wiele razy na stym. P
moor1992
  • 260 / 3 / 0
tez tak czesto mialem, jakby spuchnita sluzowka . mi sie wydaje, ze feta sama w sobie to jeszcze nie wszystko, zalezy tez co ci dojebia do tego. Kreatyna na bank ma wplyw na to uczucie z podniebieniem.
  • 1 / / 0
Re:
Nieprzeczytany post autor: KASIAK »
02 stycznia 2010kwik763 pisze:
nagle podniebienie mi puchnie i tak parszywie boli, że jedzenie, mimo iż dobre, staje się koszmarem. Ma ktoś podobnie? Co to jest?
To jest podrażnienie powstałe w wyniku wciągania do nosa żrącej fety + przynajmniej kilkunastu wypełniaczy które mogą podrażniać twoje delikatne ciało oraz pokruszonego szkła które wbija Ci się we wszystko po drodze co napotka. To jest rzeczywistość stary.
Nie, to nie to. Ja jem to jak tabletki więc nic mi nie splywa a jak zaczynam jeść to kłuje tak ze zesrać sie można.
Pozdrawiam
  • 3 / / 0
Ja w czasie mojego 7 letniego uzależnienia nigdy tak nie miałam ale zaczęły odpadać mi tzw,szyjki zębowe.Brałam prawie codziennie zawsze donosowo.
ODPOWIEDZ
Newsy
Narkotyki w bloku rysunkowym dla dzieci. Z piłkarzami reprezentacji Polski na okładce

Wrocławskie służby znalazły je w paczkach kurierskich

Kieleccy policjanci zlikwidowali fabrykę klefedronu w powiecie sandomierskim

W minioną środę kieleccy policjanci zajmujący się zwalczaniem przestępczości narkotykowej współpracując z Biurem Kryminalnym Komendy Głównej Policji oraz kontrterrorystami z Kielc i Radomia przeprowadzili realizację, która doprowadziła do likwidacji dużej, fabryki produkującej klefedron. W sprawie zatrzymano 32 – latka, który najbliższe trzy miesiące spędzi w areszcie.

Nastolatki z województwa łódzkiego najrzadziej w Polsce sięgają po używki

Nastolatki z województwa łódzkiego rzadziej, niż ich rówieśnicy w innych częściach Polski, sięgają po alkohol i narkotyki. Wynika to z najnowszych badań przeprowadzonych na zlecenie Regionalnego Centrum Polityki Społecznej w Łodzi. Wyniki zaprezentowano w Międzynarodowym Dniu Zapobiegania Narkomanii.