Substancje wykazujące działanie prokognitywne.
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 9346 / 1813 / 2
SFD 2 czy 3 lata temu zaliczała wpadkę. Wykryto w ich produktach tlenek etylenu. Wtedy wycofali 4 produkty ze sklepów. Gdyby rtęć nie była tak szkodliwa to by normy były inne.
Kup sobie kurkuminę z piperyna i chlorofil i pij. Chelatuja metale ciężkie i pomagają wydalic.
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 4 / / 0
Czy połączenie kreatyna+cytrulina+mikrodawkowanie LSD+glutamina+żeń szeń forte naturell+różeniec(arktyczny korzeń) nie narobi mi bałaganu w organizmie? Mam zamiar zacząć ćwiczyć siłowo (kiedyś około pół roku ćwiczyłem ale zapał mi minął) i chciałem się trochę wspomóc suplami, żeby lepiej szło i było więcej motywacji do ćwiczeń.
  • 1528 / 534 / 0
@kolocho musisz jeszcze 15 rzeczy co najmniej dorzucić do tego
  • 164 / 14 / 0
Biore yo od roku i przypuszczam ze jest tak samo nootropowe jak pietruszka xD
  • 3245 / 617 / 0
Ja bym bardziej przydzielił to do adaptogenu, jak już.
Uwaga! Użytkownik Verbalhologram nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 164 / 14 / 0
Bo ja wiem, adaptogeny stosowane z głową mają zauważalny wpływ na psyche
  • 11 / 1 / 0
W elektrolitach od best labu jest 1g i samo to mocno odczuwam. A jestem osobą z dużymi zaburzeniami funkcji poznawczych (pamięć, koncentracja, kojarzenie); poza pozytywnym wpływem na nie dodatkowo dodaje mi motywacji do działania. Zdecydowanie ona jako składnik elektrolitów sie wyróżnia, bo ostatnio o innej porze dołożyłem 0,5g monohydratu i także daje fajny efekt.
ODPOWIEDZ
Newsy
Musk zażywał narkotyki w Białym Domu? Trump "ma nadzieję, że nie"

Donald Trump, komentując doniesienia "New York Timesa", wyraził nadzieję, że Elon Musk nie zażywał narkotyków w Białym Domu. Amerykański przywódca zdradził także, co zrobi z zakupioną od miliardera teslą. Od momentu odejścia Muska z administracji pomiędzy prezydentem a jego byłym doradcą trwa spór.

Pierwsze takie badania obaliły popularny mit

Mikrodawki LSD zyskały popularność jako potencjalna metoda leczenia ADHD, ale najnowsze badanie kliniczne wykazało, że ich skuteczność nie przewyższa placebo. Choć wiele osób wierzyło w poprawę koncentracji i samopoczucia, naukowcy nie znaleźli na to dowodów.

Londyn: Ostrzeżenie przed supermocnym narkotykiem. Może być 500 razy silniejszy niż heroina

Londyńskie kluby nocne ostrzegają swoich bywalców przed niebezpiecznymi niebieskimi i zielonymi tabletkami sprzedawanymi jako ecstasy po tym, jak dwie osoby zmarły w zeszłym miesiącu po zażyciu tej substancji. Groźny syntetyczny opioid jest niezwykle silny i może być śmiertelny.