Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 963 / 81 / 0
Dobra vixa. Ja to tylko trypt + trypt, trypt + fene, trypt + DXM, fene + DXM, trypt + amph, lizer + DXM. MDMA to tylko z ziołem jak już, bo te kółka co spadają mi z nieba to tak mocne, że rozdaję na prezenty komu trzeba. LSD + psylocybina + MDMA brzmi fajnie, ale ze względu na co napisałem wcześniej to wolałbym bez molly. Ta substancja mnie tak nie jara. Zamiast tego mogę sobie spróbować LSD i grzyby i wtedy DMT, to ostatnie mnie bardzo lubi(:
  • 7 / 1 / 0
08 kwietnia 2021DzoBajden pisze:
Kwas, 40 minut później 2C-B i grzyby.
Jakie dawkowanie? Szukam tego po internecie i ciężko....
  • 3174 / 887 / 5
Dawkowanie indywidualne. Ja zazwyczaj wrzucałem około 100mcg kwasa i 10-20mg 2cb
edit
No i do końca poprawiałem 2cb i/lub ketaminą według widzimisię.
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=69736&hilit=Chef&start=170
Podziel się posiłkiem
ODPOWIEDZ
Newsy
Medyczna marihuana kontra bezdech senny

Według danych opublikowanych przez badaczy z Minnesota Office of Cannabis Management, 40 proc. pacjentów z obturacyjnym bezdechem sennym (OSA) uczestniczących w stanowym programie medycznej marihuany doświadczyło znaczącej i trwałej poprawy jakości snu po rozpoczęciu terapii konopiami.

Ekspertka: nikotyna ma większy potencjał uzależnieniowy niż heroina

Nikotyna ma bardzo duży potencjał uzależnieniowy, jest on nawet większy niż w przypadku heroiny - powiedziała PAP prof. Dominika Dudek, psychiatra. Dodała, że jej używanie ma niekorzystne skutki zdrowotne. Wskazała też, że nikotyna działa silnie na układ nagrody powodując wydzielanie się dopaminy.

Nastolatki z województwa łódzkiego najrzadziej w Polsce sięgają po używki

Nastolatki z województwa łódzkiego rzadziej, niż ich rówieśnicy w innych częściach Polski, sięgają po alkohol i narkotyki. Wynika to z najnowszych badań przeprowadzonych na zlecenie Regionalnego Centrum Polityki Społecznej w Łodzi. Wyniki zaprezentowano w Międzynarodowym Dniu Zapobiegania Narkomanii.