Polepszanie samopoczucia i funkcjonowania za pomocą substancji nie będących narkotykami. Suplementy, witaminy, nootropy; regeneracja receptorów i neuronów; dieta i trening.
ODPOWIEDZ
  • 757 / 114 / 0
ja z kolei dostałem w gratisie do isostarów sampel proszek polskiej produkcji marki NowMax i mnie pozytywnie zaskoczył, smakowo przebija isostara choć chyba jest więcej cukru, ale ma też ekstrakty z zielonej herbaty i taurynę w małej ilości, ogólnie ciekawa rzecz i następnym razem zamówię całą puchę, bo zwyczajnie lepiej smakuje (nie wspominając a isostarze żurawinowym, którego wziąłem na próbę ostatnio i śmierdzi perfumem ledwo da się to pić)
pies zjadł mi chleb, pierdolnę sobie w łeb
  • 2939 / 245 / 0
Ostatnio odkryłem takie coś jak Active Life Energy Power Up, do kupienia chyba w każdym DOZ-ie. Ogólnie spoko, bo oprócz witamin i kofeiny ma także ekstrakt z yerba mate, ale najlepsza jest chyba guarana, w połączeniu działa to o wiele lepiej niż sama yerba, kawa to przy tym nic. I bardziej to wpływa na umysł niż na ciało (yerba vs kawa), razem tworzy to zajebistą synergię, której nie doświadczyłem po żadnych innych legalnych stymulantach (nie mam tutaj na myśli żadnych RC-ków).
  • 1 / / 0
Piłem kiedyś dużo oshee vitamin water w butelkach 1.1L. Były pyszne, a promki w Lidlu dobre.

Ale po kilku dniach strasznie mnie wypryszczyło. Ciągła suplementacja nie jest dobrym rozwiązaniem
ODPOWIEDZ
Newsy
Dopalacze rozsyłali paczkomatami. Handlowali narkotykiem "zombie"

Patent na "bezpieczną" dystrybucję środków psychotropowych opracowała ukraińsko-polsko-białoruska grupa przestępcza. Mężczyźni magazynowali, sortowali, a następnie rozsyłali do paczkomatów środki psychotropowe. W ramach śledztwa nadzorowanego przez Prokuraturę Rejonową w Pruszczu Gdańskim zatrzymano 8 mężczyzn i zabezpieczono flakkę o wartości miliona złotych.

Koniec z lękiem po THC? Ten popularny terpen może być kluczem

Czy zdarzyło Ci się kiedyś poczuć niepokój lub lekką paranoję po użyciu marihuany? To częste doświadczenie, zwłaszcza przy mocniejszych odmianach, bogatych w THC. Od lat w branży konopnej krąży teoria „efektu otoczenia”, która sugeruje, że inne związki w roślinie mogą łagodzić te negatywne odczucia. Do niedawna była to jednak głównie opowieść. Teraz mamy twarde dowody.

19-latek po narkotykach zadzwonił na policję. Wydawało mu się, że ktoś chce się włamać do jego domu

Rudzcy policjanci podczas interwencji w jednym z mieszkań w Wirku ujawnili marihuanę i metamfetaminę. 19-letni rudzianin został zatrzymany, usłyszał zarzut posiadania narkotyków i objęto go policyjnym dozorem.