Dyskusja o głównym alkaloidzie opium, oraz jego półsyntetycznej pochodnej.
Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2806 / 362 / 0
A kto powiedział ze próbuje przyszpanować ? Lol ...
  • 5033 / 863 / 0
Moeilem o tym ziomku wyżej. Co sie szczyci byciem sportowcem
Nevermind
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 2806 / 362 / 0
A jesli tak to przepraszam myslalem ze to bylo do mojego posta , zwracam honor
  • 1 / / 0
wie ktos z was jak skutecznie zejsc z tej majki? poleca ktos jakis dobry osrodek? teraz codziennie mam colturkey morning, godziny wydluzaja sie w nieskonczonosc,stracilam wszystko,co mialam i moglam miec. grzeje od 2022, wjebalam sie troche na sile w ta rwaca rzeke, i teraz z pesymistycznego zycia dziewczyny mam opio - ledwo zycie, siedze piszac to na cold turkey skrecie, co polecacie bracia i siostry kwiaty? bo ja juz dluzej nie wytrzymam. przyznam magik chodzil po glowie jak klade na szale co lepsze - skret czy magik...
  • 217 / 67 / 0
@lysialprazoala Zapraszam do działu „Detox” i tematu „Odtruwanie się od opiatów by DexPL”
A jeśli nie - to na detox w Świeciu
lol [*]
  • 7 / / 0
10 kwietnia 2025lysialprazoala pisze:
wie ktos z was jak skutecznie zejsc z tej majki? poleca ktos jakis dobry osrodek? teraz codziennie mam colturkey morning, godziny wydluzaja sie w nieskonczonosc,stracilam wszystko,co mialam i moglam miec. grzeje od 2022, wjebalam sie troche na sile w ta rwaca rzeke, i teraz z pesymistycznego zycia dziewczyny mam opio - ledwo zycie, siedze piszac to na cold turkey skrecie, co polecacie bracia i siostry kwiaty? bo ja juz dluzej nie wytrzymam. przyznam magik chodzil po glowie jak klade na szale co lepsze - skret czy magik...
co to znaczy "magik"?
jak zejsc? powoli.... zbijanie dzialek. Nie wiem jak grzejesz M, w kanal czy pestki jesz? Jak w kanal dajesz to przejdz na jedzenie pestek, i przez 2 tygodnie zmniejszaj dzialke codziennie. Powiedzmy ze zaczynasz od 100mg/dzien - wtedy po 2ch tygodniach konczysz na 10mg/dzien. A potem nic. Tydzien sie popocisz, potem bedzie coraz lepiej codziennie.
I mocne postanowienie potem ze "nigdy wiecej". Moze ci nie wyjdzie, przynajmniej za pierwszym razem.
Ale po 10ciu-20stu podejsciach pewnie ci sie w koncu uda. Powodzenia ! Pierwsze 3 dni najgorsze, potem juz z gorki.
  • 252 / 76 / 0
magik to'lekarz. tylko musi umiec wyciagnac recepte z kapelusza.
  • 217 / 67 / 0
@freezin9moon nie tym razem - magik w tym kontekście to myśli s. - od ksywki pewnego rapera co skoczył z okna

CC @Lopu
lol [*]
  • 44 / 1 / 0
Panowie prosze o porade znowu sie wpierdoliłem w opio od 7 miesięcy leci IV morfina dziennie 200-250mg rozłożone na 3 zastrzyki, już mnie to ewidentnie męczy i czuje że zdrowie siada... nie mogę pozwolić sobie niestety na wyjazd na detox szpitalny prosiłbym o porade jak zejść bezboleśnie na buprze bo to tego mam dostęp do Bunomorfinu 8mg, zostało mi jeszcze troche metadonu (mniejsze stężenie) mógłby ktoś mi rozpisać ile zarzucać tej bupry żeby nie było skręta i po odstawieniu bupry żeby też nie było skręta?
ODPOWIEDZ
Newsy
Masowe ilości kokainy na masowcu. Kucharz w areszcie

Blisko pół tony kokainy o wysokiej czystości przejęły argentyńskie służby na masowcu Ceci w porcie rzecznym San Lorenzo. Do udziału w przemycie przyznał się okrętowy kucharz.

USA: największe w historii aresztowania członków mafii fentanylowej

Władze federalne poinformowały we wtorek o skonfiskowaniu ponad 400 kilogramów fentanylu w największej w historii operacji Agencji ds. Zwalczania Narkotyków (DEA). Aresztowano 16 osób oraz zabezpieczono rekordową sumę gotówki liczoną w milionach dolarów, broń palną i pojazdy.

Częste używanie konopi ma związek ze zwiększoną śmiertelnością pacjentów z rakiem jelita grubego

Osoby z rakiem jelita grubego i udokumentowaną historią częstego używania konopi były ponad 20 razy bardziej narażone na śmierć w ciągu pięciu lat od diagnozy w porównaniu z osobami bez takiej historii - informuje pismo „Annals of Epidemiology”.