Dział dotyczący roślin wykazujących działanie pobudzające, w tym: guarana, herbata, kawa, khat, tytoń, yerba mate.
ODPOWIEDZ
  • 988 / 266 / 0
@humbleskillful

Nie piję coli dla kofeiny, tylko piję ją codziennie, więc wolę wliczyć w bilans dla jasności sytuacji.

Odsypuje sobie tabletki, żeby było 100mg. W ogóle w całej Europie nie ma kapsułek większych niż 100, a w PL dostępne tylko po 200 xD
  • 53 / 1 / 0
@GermanskiOprawca mi się wydaje że chodzi tutaj o celowe działanie żeby ktoś jadł coraz więcej tych kapsułek z kofeiną. Kawy się napiłem jacobs 100% arabica i taka chujnia że ja pierdole. Będę musiał znaleźć jakieś inne źródło kofeiny bo mnie chuj strzela.
  • 988 / 266 / 0
@humbleskillful

Może to być również i taka strategia.

Ja od wczoraj na 2 x 100mg kapsulkowych i dzisiaj znowu mam jakiś kryzys. Bóle mięśni jakieś, głowy - może to przeziębienie, może głody narkotykowe.

Trazodon wyzerowalem dwa dni temu dość szybko, ale coś czuję że to nie to.

Ja bym stawiał na odstawkę kofeiny, ale będę relacjonował.🤔

Też dość mało ruchu miałem przez ostatnie dwa tygodnie, z czym może być związany powrót głodow narkotykowych. No ale chuj wie.

Niezbadane są organizmy ćpunów xD
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Alkohol a rak: Każdy łyk może zwiększać ryzyko nowotworów

Alkohol jest jednym z najczęstszych czynników ryzyka rozwoju raka, odpowiedzialnym za około 100 tys. przypadków rocznie w USA. Naukowcy odkrywają coraz więcej mechanizmów, przez które alkohol uszkadza komórki i przyczynia się do powstawania guzów. Choć spożycie alkoholu jest powszechne, niewielu z nas zdaje sobie sprawę z powiązania między alkoholem a rakiem.

Terapeuta uzależnień: Zielsko ma konsekwencje w następnym pokoleniu

Na oczach Roberta Rutkowskiego, terapeuty uzależnień, zmieniła się rzeczywistość wokół substancji psychoaktywnych w Polsce. Ekspert opowiedział, co działo się za kulisami tej zmiany. - To miało swoją cenę, która mnie wtedy przeraziła - powiedział wprost.

10 lat więzienia dla producenta metamfetaminy. Legnicki sąd wydał wyrok

Przestępstwa narkotykowe to coraz większy problem. W jednej z takich spraw zapadł właśnie wyrok. Sąd Okręgowy w Legnicy skazał na 10 lat więzienia 34-letniego Jakuba C., który na przemysłową skalę produkował metamfetaminę. Wytwórnia działała w garażu na terenie prywatnej posesji w Niemstowie pod Lubinem.