Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
Wolisz kodę z Antka czy z Thioco?
Antek
77
26%
Thioco
216
74%

Liczba głosów: 293

ODPOWIEDZ
  • 249 / 74 / 0
@Ptaszyna
przyznam ze troche mnie to wyczulenie na "przyjebywanie sie" rozbraja.
typem defensywnym jestes, rozczytalem cie (pdk).

tyle ze taki overthinking to mi sie z przejaraniem na granicy lapania paranoi kojarzy raczej.
jak sie ktos przyjebie to sie przyjebie, jego problem najwidoczniej.
co z tego, zawsze mozna kulturalnie zasugerowac, aby sie odjebal.

chyba ze to wyrafinowany trolling, bo momentami nie wierze w to co czytam, (a czasem czytam, chociaz przyznaje, na trzezwo prawdopodobnie nie dalbym rady przebrnac miejscami, bo obraz meczennika cierpiacego za miliony wylaniajacy sie zza tego co piszesz zwyczajnie jest dosc smutny i ponury).
  • 731 / 167 / 0
Miksuje kode z pregabą i znowu działa 240mg na mnie. Eh, ale ileż można. Od jutra przerwa z pregabą, żeby zaczęła normalnie działać.

Ktoś tu miksował? Ogólnie czy wystarczy dawka nie ućpiewająca pregi? Tzn taka że jej nie czuć a koda zostanie podbita? Bo ja zawsze brałem jak byłem naćpany pregabą i to ewidentnie.

@Ptaszyna

Pisz tak jak teraz napisałeś, nie owijając w bawełnę. To ćpuńskie forum, Retrowirus był wtedy na fazie i mu odjebało. Przeprosił za swoje zachowanie, przynajmniej mnie, bo ja wyraźnie zaprotestowałem temu zachowaniu.
Po prostu pomyśl o innych, że nie chcą tego wysrywu czytać tylko konkretną myśl, informację.
Za bardzo boisz się tego co tu się dzieje. A to tylko literki ułożone przez jakis tam ludzi a one przesyłają emocje, które Ty bierzesz bardzo do siebie. Dystansu Mistrzu, dystansu...
Ja już ostatni raz podchodzę do Ciebie tak psychologicznie, proszę Cię byś wykorzystał moją poradę. Będzie Ci na pewno lżej i dostosujesz się do forum.
Inaczej zostaniesz workiem treningowym dla emocji wysyłanych przez innych ćpunów. Pewnie jak będę miał gorszy dzień to i moich.
  • 50 / 2 / 0
Co będzie lepsze i tańsze zamiast thio? Chciałabym dać chociaż trochę mojemu układowi pokarmowemu dać odpocząć i nie żyć w strachu, że się od tego zerzygam
I'm a fan of pro-ana nation
I do them drugs to stop the f-food cravings

~Lana Del Rey "Boarding school"
  • 5014 / 858 / 0
@Poluska
Kratom

Ludzie się przypierdalaja o byle co. Wystarczy poczytać komentarze pod postami o znanych osobach typu te piosenkareczki Viking Gabor czy robi Carbon.
Jadą po nich jak.po burych sukach .
Najwięcej widac tego w internecie w postac
i tzn hejtu który jest po prostu uzewnętrznieniem dualistycznej natury człowieka.
Zainteresuj się filozofią Carla Junga.
On to ładnie opisał czemu np bycie zbyt dobrym, mało asertywnym jest dla nas złe.
Życie jest za krótkie żeby się przejmować opinia innych.
Te same osoby, ba , nawet rodzina szybko o Tobie zapominaja po Twojej śmierci.
Popłaczą parę dni i życie toczy się dalej.
A człowiek nagina swoje zasady żeby się komuś przypodobać , kogoś nie urazić.
Ludzie to podły gatunek.
Zyjac w strachu o jutro, przejmując się wszystkim nadmiernie blokujemy swój potencjał a nawet powoli się niszczymy .
To prowadzi do rozwoju wszelakich nerwic, depresji, sięgania po używki.
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 308 / 38 / 0
wczorajDobryWujas pisze:
Miksuje kode z pregabą i znowu działa 240mg na mnie. Eh, ale ileż można. Od jutra przerwa z pregabą, żeby zaczęła normalnie działać.

Ktoś tu miksował? Ogólnie czy wystarczy dawka nie ućpiewająca pregi? Tzn taka że jej nie czuć a koda zostanie podbita? Bo ja zawsze brałem jak byłem naćpany pregabą i to ewidentnie
Pisałem, parę stron wcześniej. Mogło ci umknąć wujas Dzisiaj mi też wleciała prega hehe, to grzech nie skorzystać z okazji łączenia z koda. Wziąłem 100mg żeby lekko poczuć prege i kody 390 choć jakoś mocno nie podbija. (koda+oxy<3) a jak koda zacznie schodzić, to dopierole z 700 i splifa heh. Jeszcze 50mg hydroksyzyny 5mg klona (mam nadzieję, że mnie nie rozjebie, ale nie takie rzeczy się przeżywało). Dzisiaj trochę poleciałem i ostatnio. Muszę zastopować troche kjurwa.
I polecam wlewać mało wody, jak rozpuszcza się thio i najlepiej zalać toniciem ze spritem(narazie najlepiej zajebało smak)
A co do ptaszyny, to może bez kitu otwrzyc mu wątek niech tam się uzewnętrznia heh. Nie chce się czytać tak długich postów jak napisał dobry wujas, tym bardziej, że krąży wokół jednego. Sam sobie odpowiedz w jakim stanie jesteś, co czujesz, to najlepsza weryfikacja. KAŻDY ma tu PRZE JE BA NE nie wszyscy, ale domyślam się że większość, życie, to kurwa i trzeba wziasc je za rogi albo iść się powiesić i chuj. Nic nie sugeruje oczywiście trzymam kciuki, że będzie git, bo czuję że jesteś zagubiony, jak nie jedna osoba. Najpierw samoświadomość i potem można myśleć.

@Poluska zapał se trawki bym doradził benzo, ale to z deszczu pod rynnę.
  • 1430 / 513 / 0
wczorajPoluska pisze:
Co będzie lepsze i tańsze zamiast thio? Chciałabym dać chociaż trochę mojemu układowi pokarmowemu dać odpocząć i nie żyć w strachu, że się od tego zerzygam
Zaglądaj do kompendium i FAQ bo na wszystkie Twoje pytania dawno już były setki razy udzielane odpowiedzi. To nie jest jedyny wątek w dziale kodeina.

Tu masz odpowiedzi na następne multum pytań które możesz w przyszłości zadać i zachęcam Cię do lektury bardzo, bo to nie jest tylko o wzmacnianiu, ale przede wszystkim o redukcji szkód przy ćpaniu: viewtopic.php?t=75579

A co do Twojego pytania:

1. Najtaniej będziesz mieć Thiocodin z rzeczy bez recepty, ale najbardziej sobie rozjebiesz bebechy

2. Najmniej szkodliwie jest zrobić ekstrakcję z Nurofenu Plus, bo oprócz kodeiny będziesz mieć w gotowym produkcie śladowe ilości ibuprofenu

3. Antidol opłaca się brać tylko jak jest sporo taniej od Nurofenu, bo w gotowym produkcie masz dużo paracetamolu i przy częstszym braniu lepiej suplementować NAC, lepiej za często tego nie robić — jasne, że na forum znajdziesz mnóstwo asów, którzy to robią często, ale dla swojego zdrowia wybierz ekstrakt z Nurofenu albo chociaż bierz NAC

4. Reszta jest gdzieś pomiędzy i w zależności czy cena czy jakość opłaca się tylko to, co powyżej. Niektórzy mogą Ci napisać o Neoazarinie, ale uwierz mi nie warto wpierdalać takich ilości tymolu i niszczyć sobie wątroby 💪 paczka raz na jakiś czas nie zabije, ale paczka to tylko 100 mg, biorąc większe dawki już naprawdę ryzykujesz z ilością tymolu

I najważniejsze: nie sugeruj się ćpunami piszącymi "chuja prawda ja biorę i nic mi nie jest", ich przypadek nie jest żadnym odniesieniem, szczególnie na Twój młody kobiecy organizm. Już i tak robisz sobie problemy zdrowotne na przyszłość kupując Thiocodin zamiast zrobić ekstrakt z Nurofenu Plus, więc chociaż sobie nie pogorszaj.

Pozdro i oznaczaj mnie śmiało jak o coś pytasz, bo ja coraz rzadziej tu wchodzę, a odpisywać Ci może każdy jeden i nie zawsze są to osoby trzeźwe czy mające w ogóle pojęcie co mówią.
  • 980 / 278 / 0
wczorajPtaszyna pisze:
@DobryWujas Wybacz, ale wynika z takiego natręctwa, że chcę się upewnić, że zostanę zrozumiany, żeby nikt się nie przypierdolił, bo potem mi ktoś wymyśla rzeczy typu, że ja napisałem, że opakowanie kody ma 480 mg, a wiadomo, że jak tylko czegoś precyzyjnie nie wyjaśnisz to się ktoś przyjebie do łuk i nieścisłości.

Przecież w samym zeszłym tygodniu to do mnie się nawet poza forum chyba z kilkadziesiąt razy gdzieś ktoś przyjebał. Ludzie mają to w genach.

No, ale dobra kończę, bo się ktoś przyjebie, że za długo, albo off top.
jak się ktoś przyjebie (bezzasadnie i niemerytorycznie) to wal bezpośrednio do mnie, posiadam karabin zwany warnami, lub upomnienie pisemne które uwierz, działa cuda.
Wspomóż edycję narkopedii - https://narkopedia.org/
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
  • 302 / 53 / 0
Dzisiaj na spacerze znowu znalazłem na ziemi paczki po kodzie. Jedna po tjoko, co powoli staje się standardem, widuję je bardzo często, a druga po antku, co jest zdecydowanie rzadsze. W koło jeszcze butelki po wódzie i tona petów i paczek od papierosów.

Apeluję o nieśmiecenie.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
  • 308 / 38 / 0
@narcovoyage13 Tez właśnie często widzę ostatnio w: lasach, ulicy a najgorzej wkurwia jak ktoś pod apteka, to wypierdalaj. Ale już z polusią się wykrzevzylismy na takich zjebow, ale no kurwa gdzie kultura ćpania. acodinach też widuje.
Żeby nie było off topu, to napiszę, że dziś nieźle się ukurwile hehe, a miała być przerwa eh :(. Ale akurat wpadł tramadol(dawka 600), to do tramadolu kodeina(480mg) hydroksyzyna 10mg i 1mg klona i dojebie pręgi na koniec. Eh jebane używki. Oczywiście wszystko poddymione dobrym buniem.
  • 472 / 95 / 0
Dobra Panie i Panowie, wybaczcie, że tak się rozwlekałem. Po prostu stara szkoła pisania na forach jestem, gdzie pisywało się długaśne posty. Będę się starał już to ograniczyć. Tym bardziej, że teraz ludzie ogólnie są w stanie się krócej skupić przez elektronikę itp. rozumiem to.

Będę się starał nie off topować i nie odbiegać od merytoryki. Może przesadzałem z tym wyczuleniem na przyjebywanie, ale wiecie. Robotę mam jaką mam i tam w chuj telefonów, spotkań, opierdoli, powiadomień i ciągle się ktoś przypieprza, po takim dniu jestem wyprany i to też niestety pchnęło mnie mocniej do ćpania, a nie mam niestety chuj wie jakich kwalifikacji, chciałem zmienić pracę, ale koledzy zaczęli szukać roboty i lipa teraz jest. Wszędzie mają ich w dupie. Dekoniunktura.

Od teraz będę się starał poprawić. Wybaczcie, muszę wbić się w rytm.

Co do tego śmiecenia paczkami to też słabe, bo zaraz ktoś podniesie larum, że młodzież ćpa kodę i trzeba przykręcić śrubę, dać na receptę, zakazać.

I efekt będzie taki, że i tak ćpuny będą ćpać, ale trzeba będzie żebrać od konowałów i płacić dodatkowo za wizyty :D
ODPOWIEDZ
Newsy
To nie zgniłe mandarynki. 24-latek niósł w torbie tak zapakowane narkotyki. Wpadł, bo spanikował

"Dzięki czujności, doświadczeniu i doskonałemu rozpoznaniu terenu, policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie kolejny raz skutecznie uderzyli w przestępczość narkotykową."

W marcu wyraźne odbicie. 88 tys. recept z receptomatów na medyczną marihuanę i opioidy

Ostatni kwartał przyniósł spadek liczby recept wypisywanych na leki kontrolowane, choć w marcu odnotowano odbicie, wyraźne zwłaszcza w przypadku medycznej marihuany - informuje w środowym wydaniu "Dziennik Gazeta Prawna".

„Co potrzeba?” - zapytał 16-latek policjantów, których następnie próbował przekupić

„Co potrzeba?” - takimi słowami zwrócił się 16-latek do policjantów ze stołecznego Wydziału Wywiadowczo-Patrolowego. Wtedy jeszcze nie wiedział, że mówi do nieumundurowanych policjantów. Okazało się, że miał przy sobie kilka porcji narkotyków.