Więcej informacji: Benzodiazepiny w Narkopedii [H]yperreala
Imo powyżej dawki 0,5/1mg na dobe to liczba skutkow ubocznych przekracza nad korzysciami. Dzialac w tle moglo skutecznie tak samo mniejsza dawka.
Planujesz wskoczyc na 5?
"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
Przedstawial wizje świata upiększoną, przepiękne uczucie, którego nie doświadczycie, bo nie jesteście mną.
Predzej zaśnięcie, wpadnięcie pod samochód albo wam się pozrywa film xD
Nie wiem natomiast jaki efekt może przynieść wieloletnie stosowanie stalej dawki. Dzialanie bedzie tylko w tle wiadomo, ale blokada lęku ogolnoplynacego bedzie dzialac, natomiast co ze szkodami trwalymi?
"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
zobaczy się, królik doświadczalny here - bo skoro nic innego nie pomaga, to co zrobić.
to za ile lat dawać raport? xD inb4 zapomnę XDD
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
06 maja 2025pomasujplecki pisze: To normalne. klonazepam to lek cud
Nie wiem natomiast jaki efekt może przynieść wieloletnie stosowanie stalej dawki.
Teraz stosujem clonazolam, chwilowo.
Właśnie w stresujących sytuacjach widać profil działania .
Na sucho bez stresu ,to normalne ,że chiało ci się spać itd .Przy zerowej toler.
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.
Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol
Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.
Naukowcy ostrzegają: „pożycza energię” kosztem nocnej regeneracji i napędza błędne koło
Kofeina wpływa na jakość nocnego wypoczynku i może skracać sen lub utrudniać zasypianie - wynika z badań. Jednak nawet przy pozornie prawidłowej długości snu może zmniejszać aktywność wolnofalową i przesuwać obraz EEG w stronę bardziej czuwającego mózgu – oceniła ekspert prof. Donata Kurpas.