Stymulanty, w strukturze których występuje trzeciorzędowy atom azotu (w pierścieniu pirolidynowym).
Więcej informacji: Alfa-pirolidynoalkilofenony w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1421 / 227 / 0
Miałem niedawno trochę A-PVP, NEP i 3-CMC, generalnie wszystko mieszałem, alfę paliłem, NEP sniffowałem a trójka szła iv. Ale odważyłem się raz podać alfę iv i na chwilę zwariowałem, aż wstałem i zacząłem się kręcić w kółko w szoku. Nie da się opisać tego bajzlu który miałem w głowie, teraźniejszość mieszała mi się z przeszłością, ktoś do mnie mówił i ja do kogoś, miałem cudze myśli w głowie. Zaraz sięgnąłem po kilka tabsów alprazolamu bo za mocno mnie wygięło. Potem jeszcze parę razy dodawałem szczyptę alfy do trójki i było już ok.

Jedno co zawaliłem to próbowałem kopcić alfę z folii i żarówki zapalniczką i dziwiłem się co tak słabo idzie, kiedyś zawsze tak robiłem i było git, mnóstwo dymu. Dopiero na koniec zacząłem grzać żarówę nad kuchenką a była w niej nie stopiona alfa i NEP. No i dopiero zaczęło dymić, szkło od razu białe, tam były resztki a ściągnąłem mnóstwo buchów i dobrze porobiło na sam koniec chociaż oczywiście na krótko.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
CBŚP uderza w gang powiązany z pseudokibicami. Zabezpieczono ponad 100 kg narkotyków

Policjanci CBŚP z Rzeszowa po raz kolejny uderzyli w zorganizowaną grupę przestępczą wywodzącą się ze środowiska pseudokibiców. W trakcie akcji przeprowadzonej na terenie Rzeszowa zatrzymano dwóch 30-latków, powiązanych z jednym z lokalnych klubów piłkarskich.

Baner reklamujący sprzedaż mefedronu wisiał na płocie sopockiego kempingu

Na ogrodzeniu kempingu przy ul. Bitwy pod Płowcami w Sopocie zawisł baner z kodem QR, który po zeskanowaniu prowadził do strony oferującej sprzedaż mefedronu. To kolejny przypadek, po niedawnych doniesieniach z Gdańska, reklamowania sprzedaży narkotyków za pomocą umieszczanych w miejscach publicznych kodów QR.

10 lat więzienia dla producenta metamfetaminy. Legnicki sąd wydał wyrok

Przestępstwa narkotykowe to coraz większy problem. W jednej z takich spraw zapadł właśnie wyrok. Sąd Okręgowy w Legnicy skazał na 10 lat więzienia 34-letniego Jakuba C., który na przemysłową skalę produkował metamfetaminę. Wytwórnia działała w garażu na terenie prywatnej posesji w Niemstowie pod Lubinem.