03 maja 2025dariamiereszynska pisze: U nas lata teraz seledynowy kryształ. Spotkał się ktoś z Was z takim kolorem mety?
It's not going to be fun.
Mam możliwość otrzymania paczki z meth , ale mam podejrzliwą matkę plus nie wiem czy paczka wysłana np. pocztą polską zawierająca różne rzeczy plus temat nie będzie przechwycona przez policję. Czy moglibyście mi coś poradzić jak przygotować taką paczkę, jak ją zabezpieczyć. Proszę o pomoc.
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
Przez brak apetytu , przymus ruszania , mielenie gębą, pocenie się bez powodu , wyjebane gały.
To jeden z tych dragon po których bardzo widać wyjebanie .
Co do pytania . Zamów nadpd pickup ew paczkomat podając tylko świeżo założonego maila, nie żaden proton mail tylko np onet poczta. wymyślony numer ale nie z losowych cyfr typu 123221654
Jak zamawiasz na adres domowy to koniecznie jakaś literówka w adresie lub imieniu i nazwisku. Albo podać inne imię i nazwisko ale dobry adres skrzynki .
Wtedy jak paczka wpadnie masz większe pole manewru
Matka jak odbierze to na pewno zajrzy .
Mógłbyś zamówić na poste restante ale wtedy musiałbyś mieć znajomego Zula z dowodem który ja odbierze z poczty za butelkę taniego wina
To jest przesyłka wewnatrzkrajowa ? Jeśli tak, to szanse na wpadkę są naprawdę niskie .
Generalnie przydałoby się pakowanie próżniowe. Bo czasami pieski wpadają na rejon .
Jest coś takiego jak KAS
Krajowa administracja Skarbowa i od czasu do czasu robią naloty na węzły pocztowe, oddziały przeładunkowe
Co do pakowania to solidne
Jak paczka mało waży a jest zabezpieczona jak coś co ma przetrwać wybuch bomby to wydaje mi się że może wzbudzić podejrzenia
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Jest to na pewno dobre - ale wewnętrzny narkus jest przez to czasem.... markotny.
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
36 kg marihuany ukryte w szpuli z kablem. CBŚP i KAS przechwyciły transport na A4
Ponad 36 kilogramów marihuany o czarnorynkowej wartości przekraczającej 1,7 mln zł zabezpieczyli funkcjonariusze CBŚP oraz Służby Celno-Skarbowej podczas kontroli ciężarówki na autostradzie A4. Narkotyki były ukryte w specjalnie przygotowanej skrytce wewnątrz przemysłowej szpuli z kablem. Kierowca został zatrzymany i tymczasowo aresztowany.
Firmowa wigilia na trzeźwo? Alkohol wciąż jest niepisaną normą w biznesie
Picie alkoholu w pracy i podczas firmowych spotkań generuje rosnące koszty dla firm - od wzrostu absencji po spadek produktywności. Presja picia w środowisku korporacyjnym nadal jest odczuwalna, jednak coraz częściej widoczna jest też chęć tworzenia bardziej inkluzywnej kultury organizacyjnej, bez alkoholu jako obowiązkowego elementu integracji.
Palenie marihuany na mrozie: Dlaczego „faza” uderza dopiero po wejściu do ciepła?
Stoisz na balkonie, skulony w kurtce, przestępując z nogi na nogę. Jest minus pięć stopni. Odpalasz jointa, zaciągasz się mroźnym powietrzem i… masz wrażenie, że to nic nie daje. „Słaby temat?” – myślisz. Dopiero gdy wchodzisz do ciepłego salonu i zdejmujesz czapkę, rzeczywistość uderza Cię z siłą pociągu towarowego. Nogi robią się miękkie, a głowa nagle waży tonę.