Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
a tak ogolnie to kiedys skonczyla mi sie kiedys w polowie faza deksowa jak zapalilem ekstrakt Salvii Divinorum.
ona chyba wszystko potrafi
Można by spróbować z takimi lekami ale czy to bezpieczne? Nie wiadomo jaka interakcja może zachodzić.
A co do samych propozycji czystego skrócenia tripa albo jego lżejsze przeżycie to mogę polecić kodę i kofeinę, ewentualnie jakieś benzo. Dobra herbatka czy kawa rozjaśnia tripa na tyle że się lepiej ogarnia co się w około człowieka dzieje :-) a koda jakby powoduje że się czuje człowiek dużo bardziej trzeźwy ogólnie.
Najlepiej jednak jest jeść odpowiednie dla siebie dawki i nie sigmować (jedzenie na raty) ^_^
[b]JEDZ GAŁKĘ![/b] - bo jest tania i dobra X)
[i]Chwała Bogu że się nie ujawnia! Jakbyśmy wtedy mogli filozować?[/i] - Twilight
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM
Pozdrawiam
- rzygasz
- pijesz 2 litry mineralnej wody
- idz spac albo cos
no i czeste chodzenie do kibla.
jak mialam pilnowac braci, to przyjaciolka mi wcisnela 2l wody niegazowanej, myslalam, ze pekne, ale wypilam i pomoglo :-)
recenzje, literatura, filmy, komiksy, wariaci, mordercy - takie tam...
+ dyskusje http://blood-luna.org ///
ja osobiście nigdy nie skracałem fazy, bo nie miałem takiej potrzeby
blood.luna pisze: - rzygasz
blood.luna pisze: - pijesz 2 litry mineralnej wody
blood.luna pisze: - idz spac albo cos
nie wiem czym takie coś można było skrócić ale o zaparzeniu herbatki czy szukaniu domowej apteki nie było mowy, chyba że czołgając się po mieszkaniu ale w sumie to też chyba by się nie udało bo miałem cevy przy otwartych oczach, z dywanu zaczęło 'coś' wychodzić...
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn
Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.
Czescy lekarze będą mogli przepisywać pacjentom grzyby halucynogenne
Mieszkańcy Czech cierpiący na depresję i inne choroby, na które nie pomagają tradycyjne metody leczenia, będą mogli korzystać z leczniczych grzybów halucynogennych już od przyszłego roku, informuje polski portal informacyjny TVP World.
Czy wyleczymy Alzheimera marihuaną? Naukowcy udowodnili, że jej mikrodawki są bardzo skuteczne
Szybkie starzenie się społeczeństwa powoduje, że dramatycznie poszukujemy nowych metod leczenia choroby Alzheimera. Kolejne sposoby nie działają, a neurodegeneracyjne schorzenie dotyka coraz większej części populacji. Naukowcy kierują swój wzrok w stronę mikrodawkowania marihuany, które ma poprawiać zdolności pacjentów i nie wywoływać „haju”. Wiarygodne źródła pokazują, że to… działa.