Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 370 / 3 / 0
Dzień dobry.
Jak w temacie. Jak wyglądają dokładnie CEV'y? Wczoraj metodą lemon tek przyjąłem 3.5 g P. cubensis Mazatapec i widziałem dużo dziwnych rzeczy za zamkniętymi oczyma, ale nie wiem, czy były to prawdziwe CEV'y. Ciężko mi to opisać. Nie było to widzenie sensu stricte, że zamykałem oczy i widziałem coś tak jakbym miał oczy otwarte, to coś co bardziej mógłbym zdefiniować jakk stan pośredni pomiędzy śnieniem a bardzo intensywnym, przytłaczającym wręcz wyobrażeniem czegoś. Trochę jakbym widział to, ale oczyma umysłu, nie jakbym sobie wsadził wyświetlacz pod powieki i oglądał film.
Jakie są Wasze doświadczenia w tym względzie? Jak u Was wyglądają CEV'y?
Pozdrawiam.
Ph’nglui mglw’nafh Cthulhu R’lyeh wgah’nagl fhtagn :D
  • 3433 / 714 / 9
Z tym wyświetlaczem pod powiekami to bardziej jak masz hipnagogi po neuroleptykach albo po jakieś miksach lub opiatach. Wtedy właśnie tak jakby oglądasz różne sytuacje, są one właśnie mocno deliryczne, oniryczne tak samo. Ale to musiałeś dość mało wziąć, bo po psychodelikach no to że tak powiem full on no to już centralnie widzisz kalejdoskop nie.
Nawet Obi-Wan Kenobi był kiedyś helupiarzem.
  • 370 / 3 / 0
Pytam jak wyglądają CEVy po psychodelikach? Brałeś je kiedyś? Umiesz to opisać ze szczegółami? Nie chodzi mi o to, co się widzi, tylko jak się widzi? Czy to jest wyobrażenie, czy jak sen na jawie czy jak co?
Ph’nglui mglw’nafh Cthulhu R’lyeh wgah’nagl fhtagn :D
  • 3433 / 714 / 9
Kalejdoskop, w tym słowie wszystko się zawiera, czterowymiarowy kalejdoskop. Jeszcze czasami są takie tunelowe efekty jakby. To jest dość ciekawe bo jesteś de facto bardzo trzeźwy mógłbyś zrobić że tak powiem podstawowe czynności bez problemu natomiast jak zamkniesz oczy no to właśnie jest ten kalejdoskop. Fraktaliczne wzory plus funkcje kolorów, odczuć, różnych emocji. Akurat po tryptaminach pamiętam miałem czysto geometryczne cevy. Natomiast po rzeczach z natury to często właśnie też te rzeczy mogą przybrać formy na przykład jakichś bytów. Arcyklohexaminy i dysocjanty na przykład to też wysyłają w inne wymiary ja byłem świadkiem podróżowania po mgławicach i oglądania ich z bliska pod różnymi kątami, mknąłem z prędkością światła kilkukrotną, galaktyki mnie mijały. Nie wiem jak ayahuaska ale tam to już też sceny się podobno robią, typu jakaś tam matka natura jaguary nie jakieś wiesz wszystko to też przeplatane geometrycznymi fraktalicznymi po prostu wzorami nie. Sorry za składnię ale no jestem na tyle leniwy że używam rozpoznawania mowy. I właśnie po tych naturalnych rzeczach to też są także często właśnie jakieś byty.
Nawet Obi-Wan Kenobi był kiedyś helupiarzem.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Polski narkobiznes zwiększa zasięgi. Czarny rynek domaga się towaru

Newsy
Przemycali narkotyki z Kolumbii, trafią za kraty. Wyrok w głośniej sprawie

Od 4 lat i 3 miesięcy do 8 i pół roku więzienia - taki wyrok usłyszało w piątek sześciu mężczyzn należących do grupy przestępczej, która przemyciła z Kolumbii do Polski kilkadziesiąt kilogramów kokainy. Sąd Okręgowy w Gliwicach wymierzył im także kary finansowe.

Ryszard Petru ma już projekt depenalizacji marihuany. Znamy szczegóły

Dopuszczenie posiadania do 15 gramów suszu lub jednego krzaka konopi na własny użytek – to propozycja, którą przedstawi zespół parlamentarny tworzony przez posłów koalicji. Dotarliśmy do szczegółów projektu, które potwierdzają nasze wcześniejsze ustalenia.

Strzelanina w ośrodku leczenia narkomanii. Są ofiary

Grupa uzbrojonych ludzi zaatakowała ośrodek rehabilitacji narkomanów w Meksyku - podały miejscowe władze. Zginęło co najmniej dziewięć osób, a pięć zostało rannych. Do zdarzenia doszło w poniedziałek w stanie Sinaloa na północnym zachodzie kraju.