Pochodne aminocykloheksanu, oddziałujące jako antagonisty receptora NMDA. M.in. fencyklidyna, ketamina i metoksetamina.
Więcej informacji: Arylcykloheksaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 693 / 434 / 0
Uwaga! Użytkownik tosieniedzieje nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 693 / 434 / 0
Chłopaki. Zawsze miałem doczynienia z rką przez wieloletnią przygodę z ketaminą.
Dziś sobie zamówiłem od vendora 10 gieta ketaminy s z labtestem 97 procent czystości.
W czym tkwi tak naprawdę różnica, może się wypowiedzieć ktoś kto miał do czynienia z ską?
Uwaga! Użytkownik tosieniedzieje nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3113 / 861 / 5
Czemu myślisz, że zawsze miałeś R-ketaminę?
Ja przez lata spożywania czasem ogromnych ilości spotkałem (oceniam według efektów) S-ketaminę dwa razy i R-ketaminę raz.
Esketamina wchodzi szybciej, mocniej, bardziej psychodelicznie. Kreska robiła mnie jak I.M.
Arketamina bardziej przypominała 3-HO-PCE. Mniej kolorowej, skocznej psychodeli, za to bardziej "puste" ujebanie. Wchodziła dłużej i klepała dłużej.
A tak to na 100% racemat przez resztę czasu.
Poor kids are just as bright and talented as white kids.
  • 693 / 434 / 0
nie moge pisac bo jestem dosc zdysocjowany i nie trafiam w klawsze. Panowie i panie tylko izomer S!!! To jest taka petarda ze chuj. od 10 lat jak jem ketamine nie miałem takiego towaru jak dzis. To jest zupełna innna jakość. W każdym razie zaprazam prvCała esencja ketaminy. Kurwa 24h byłem w kholu, to co prrzeżyłem jest nie do opisania, nadal lecę wjebałem jakieś 1g tej kety, 0.8 grama MDMA I TROCHĘ GRZYBÓW.
Trochę też pregabaliny poszlo i piwka no chuj.
  • 61 / 10 / 3
Panie i panowie, stało się!

Spróbowałam wczoraj ketaminy-R (niestety nie S-ketaminy bo nie było u vendorów). Brałam z przyjaciółmi małe lajny i po prostu czułam się błogo, taka odklejona i jak po alkoholu tyle że bez odklejki alkoholowej. Na dniach spróbuję wziąć więcej tego i spróbować K-hole, doświadczyć tego.
Czekałam na jej reakcję. Powiedziała: „Jules bez dragów jest tu potwornie nudno”. Wtedy zrobiło mi się jej bardzo żal

Masz jakąś sprawę? Napisz na oooizneb@hyperreal.email bądź na czacie

:liść: :wino: :papieros: :kreska: :strzykawka:
  • 949 / 173 / 0
Mam takie pytanie.Kiedyś zaopatrywałem się u pewnego V ketamine(brałem będąc na SSRI) i dawki typu 60mg podnosiły nastrój i aktywizowały.Teraz biorę kete z innego źródła bo tamten V już zakończył działalność i takie dawki już powodują problemy z koordynacją ruchową + strasznie gryzą się z SSRI.Nie będę już opisywał co taki mix powoduje ale to wygląda jak jakiś zespół serotoninowy.Czy tutaj chodzi o fakt że tamten V miał ketamine R a teraz tą która dostaje to ketamina S?
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Nocna prohibicja coraz bliżej. Decyzja w rękach radnych

W porządku czwartkowej sesji Rady Miasta Gdańska znalazł się projekt uchwały wprowadzającej nocną prohibicję w całym mieście. Zakaz sprzedaży alkoholu miałby obowiązywać w godzinach 22-6 w sklepach i na stacjach benzynowych, jednak nie obejmuje on lokali gastronomicznych, takich jak restauracje, puby czy bary.

Kokaina dla ubogich zalewa polski rynek. Sięgają po nią nawet dzieci

Narkotyki dla młodzieży to wciąż duże wyzwanie dla polskich służb. W 2024 roku polska policja zabezpieczyła 45 nielegalnych laboratoriów, w których produkowano syntetyczne narkotyki, oraz przechwyciła ponad 19 ton takich niedozwolonych substancji. W Polsce aktualnie poważnym zagrożeniem są syntetyczne pochodne katynonu – mefedron, klefedron i klofedron.

Badania nad psylocybiną – co już wiemy, a co jeszcze musimy odkryć?

Psylocybina to substancja psychoaktywna występująca naturalnie w niektórych gatunkach grzybów, nazywanych potocznie „grzybami halucynogennymi”. Jej właściwości psychoaktywne są znane ludzkości od setek, a może i tysięcy lat, jednak dopiero od niedawna nauka intensywnie zajmuje się badaniem jej potencjalnych zastosowań terapeutycznych. Co już wiemy na temat psylocybiny, a jakie kwestie pozostają jeszcze do odkrycia?