ODPOWIEDZ
  • 131 / 10 / 0
Wpadło mi w ręce trochę metylonu i musze powiedzieć że ciekawa rzecz xD
350mg oralem bardzo mocno wypierdala, zahacza o psychodelę i jest mega euforycznie i przyjemnie.
Wygląd to jak mefedron, w pałeczkach takich dużych i cięzkich.
  • 47 / 5 / 0
próbowałem duża ilość najróżniejszych substancji ale właśnie metylon coś przypadł mi do gustu najbardziej chodź zostawia wiele do życzenia,wale snifem po 200
  • 111 / 20 / 2
Moim zdaniem najelszpy b-ketony jak powstał taka lzejsza smieszniejsza emka. Jak chcecie miec euforie to polecam strzal 300 p.r
%-D %-D %-D %-D %-D %-D %-D %-D %-D %-D
  • 3 / / 0
Jak dla mnie najfajniejsza alternatywa dla MD-ka. W moim przypadku najlepiej sprawdzało się zjedzenie 150-200, ale w razie potrzeby podbicie nosem też zdawało egzamin. Szkoda że dostępność tak się pogorszyła.

Czy ktoś może podpowiedzieć jak odróżnić właściwy temat od podrabiańców i na jaką niechcianą alternatywę można najczęściej się naciąć?
ODPOWIEDZ
Newsy
DNA w powietrzu. Wykrywają tak narkotyki i patogeny

Przełomowe badanie naukowców z Uniwersytetu Florydy wykazało, że środowiskowe DNA (eDNA) zasysane prosto z powietrza może dostarczyć szczegółowych informacji o otaczającym nas świecie. Od identyfikacji zagrożonych gatunków i śledzenia ludzkich patogenów, po wykrywanie alergenów i nielegalnych substancji.

Palenie papierosów uszkadza cement. W zębach pozostają trwałe ślady po nałogu

Zęby składają się z trzech zasadniczych warstw: szkliwa, zębiny i cementu. Ten ostatni pokrywa korzeń i budową przypomina kość. Układa się on w charakterystyczne pierścienie, podobne do pierścieni drzew, które rosną z każdym rokiem. Naukowcy z Northumbria University chcieli sprawdzić, czy cement można wykorzystać w medycynie sądowej, na przykład do określania wieku ofiar przestępstw lub katastrof. I odkryli, że palenie papierosów pozostawia w cemencie trwałe ślady.

Bezzałogowa łódź z internetem od Muska. Kartele coraz bardziej „smart”

Kolumbijskie służby wiele już widziały, ale ich ostatnie odkrycie zaskoczyło nawet weteranów walki z kartelami narkotykowymi. Marynarka wojenna tego kraju po raz pierwszy zatrzymała półzanurzalną, zdalnie sterowaną łódź do przemytu narkotyków. Jednostka była połączona z internetem przez system Starlink należący do Elona Muska.