Organiczne związki chemiczne oddziałujące na receptory kannabinoidowe w mózgu.
Więcej informacji: Kannabinoidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 46 / 6 / 0
Jakiś czas temu zrobiłem swoją drugą maczane na tych samych proporcjach ale jako podkład posłużył mi kwiat Dziewanny (Mullein) za poleceniem chata GPT, Chciałem najłagodniejsze dla gardła ziele a dostałem papier ścierny w formie rośliny, Do chuja jakbym jarał sam tytoń a nawet gorzej nie wierzcie tej kurwie. No ale tematu nie odzyskam to i tak to jaram ale coś słabsze się wydaje od poprzedniej, muszę więcej tego gówna zjarać dla zamierzonego efektu idź pan w chuj po 10g domówiłem proch. I teraz nie wiem czy po prostu przyprawiać tym nabity cybuch i elo. Myślałem też żeby zwiększyć stężenie w już zrobionej mieszance, ma to sens w ogóle? Robił tak ktoś? @london5 Mistrzu, Proszę nakieruj mnie na właściwą ścieżkę 🙏 Jak to robić żeby było git??? Jakich technik oraz metod używasz? Doświadczenia mam z pół g wcześniej zjarałem metodą kanapki to miałem wrażenie że sporo tematu się marnuje. Pierwszy buch testowy z ledwo widocznymi okruchami zrobił jak obficie nabite wiadro. Drugi, trzeci, czwarty buch za każdym razem więcej sypałem i ni chuja się tym zjarać nie mogłem placebo jak buch z jointa. Niema chuja we wsi że tolerka tak szybko wyjebała przecież. Po kilku dni to sypałem prawie pół łyżeczki z FC żeby to miało sens. Chyba że to normalna ilość na bucha XD
  • 5776 / 1184 / 0
20 lutego 2025london5 pisze:
Więcej.
Dla starego palacza to proch z bonga tylko.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
ODPOWIEDZ
Newsy
Narkotyki w bloku rysunkowym dla dzieci. Z piłkarzami reprezentacji Polski na okładce

Wrocławskie służby znalazły je w paczkach kurierskich

Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.

Finał głośnego procesu w sprawie dziecka, które trafiło do szpitala w Legnicy odurzone amfetaminą

Dziecko, które latem 2023 roku trafiło do szpitala w Legnicy odurzone amfetaminą, miało wtedy dwanaście tygodni. Chłopczyk był w ciężkim stanie. Zarzuty narażenia dziecka na śmierć usłyszeli jego rodzice. Sąd skazał ojca na karę półtora roku pozbawienia wolności, matka usłyszała wyrok 10 miesięcy więzienia.