Więcej informacji: Pentedron w Narkopedii [H]yperreala
"Rutyna to rzecz zgubna "
05 marca 2025Retrowirus pisze: Jak byście porównali nep do alfy?
Dziękuję za odpowiedzi !
07 marca 2025zburzony pisze: NEP jak dla mnie jest dość zbliżony do fety, można się dobrze porobić ale też jest dużo bardziej funkcjonalny od alfy. Na pewno mniej ryje beret jak już kolega napisał, łatwiej przestać.
@Retrowirus Z tego co mi świta to z beciaków vapować można chyba jeszcze hexen i MDPV bądź mdphp (tzw monkey dust - na wyspie w zapyziałych rejonach robi to niezły rozpierdol) ale szerzej się nie wypowiem, bo takich wynalazków wolałem nie ruszać. Śmiem jedynie przypuszczać, że wjazd może być dość brutalny.
16 października 2023Stteetart pisze: "mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
A tak poza tym to już kończę zabawy w vapo lepiej prawilnie kreskę jebnac, robi bardzo dobrze i trzyma koło godzinki nie kończy sie to tak że myślisz już tylko o kolejnym buchu mimo że przed chwila spaliłes żarówkę :)
07 marca 2025Retrowirus pisze: Jest jeszcze coś podobnego co się dobrze nadaje do smażenia? (Pewnie Crystal meta i crack ale to u nasz rzadkość)
Dziękuję za odpowiedzi !
Też wspomniany Hexen jest zajebisty do palenia, tutaj najlepiej według mnie celować w sort mikro igiełki, też kryształ, z prochem miałem czasem problemy.
MDPHP to jest potwór ale smaży się kiepsko, większość się marnuje. Czasem dało się dostać freebase wersję albo można ją zrobić samemu.
Dobrze jak ktoś to zauważył o alfie, że "myślisz już o następnym buchu mimo iż przed chwilą spaliłeś żarówkę"
A powiedzcie mi czy nep palony jest tak samo ekonomiczny jak palona alfa?
Gram alfy na 10 dni mi starczył, oczywiście żarówka co dnia.
Czyli nep jest bardziej ludzką alfą, mniej przypałowy ale jednocześnie bardziej odczuwalny dla serca?
Nie zamienia w ketonowe zwierzę?
Próbujcie oszacować proporcje wydajności alfy do nepa. Dziękuję!
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Czy wyleczymy Alzheimera marihuaną? Naukowcy udowodnili, że jej mikrodawki są bardzo skuteczne
Szybkie starzenie się społeczeństwa powoduje, że dramatycznie poszukujemy nowych metod leczenia choroby Alzheimera. Kolejne sposoby nie działają, a neurodegeneracyjne schorzenie dotyka coraz większej części populacji. Naukowcy kierują swój wzrok w stronę mikrodawkowania marihuany, które ma poprawiać zdolności pacjentów i nie wywoływać „haju”. Wiarygodne źródła pokazują, że to… działa.
Bryan Johnson znów odmłodniał. To jego wyniki po sesji z magicznymi grzybkami
Pod koniec listopada pisaliśmy o nowatorskim eksperymencie, jaki Bryan Johnson rozpoczął na sobie samym. Słynny milioner i "człowiek, który chce być nieśmiertelny" zaczął przyjmować tzw. magiczne grzybki i badać swój organizm przed, w trakcie i po każdej sesji. To najlepiej udokumentowane tego typu badanie w historii. Na wyniki nie trzeba było długo czekać. Nowe dane wykazały niezwykłą poprawę w biomarkerach związanych z długowiecznością - stresem, stanami zapalnymi i neuroprotekcją.
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci
Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.