...czyli jak podejść do odstawienia i możliwie zminimalizować jego konsekwencje
10 najlepszych sposobów na wyjście z dragów
inne dragi
124
13%
całkiem inne dragi
88
9%
miłość (eros)
286
29%
praca
74
7%
książki
16
2%
kościół
28
3%
szubienica
169
17%
buddyzm
59
6%
praca w monarze
19
2%
sport
124
13%

Liczba głosów: 987

ODPOWIEDZ
  • 1217 / 21 / 0
Pierwszym krokiem powinno byc zerwanie z dilami, a potem ustawienie innej strony startowej niz hyperreal:] Oprocz tego jakas gra RPG ktora wciaga, alkohol, laska, wsparcie u znajomych itp itd. Nie pisze tego ze swojego doswiadczenia, tylko moich przypuszczen:]
Wszystko co piszę jest fikcją
Kłamałem z tym u góry :)
  • 24 / / 0
Jakie EMO 20% za miłośćią... najgłupsze wyjście z możliwych.

11 sposób trzeba się z tym urodzić... mocny charakter, osobowość i niczym nie zmącony umysł nabiera się przez całe życie. Przemyśleć, zmotywować się i odłożyć ja robię przerwy po 6 miesięcy bez problemu. Przede wszystkim zauważyłem, że ludzie boją się zadać sobie pytanie "czego tak naprawdę moje EGO chce".
Uwaga! Użytkownik Noriega1337 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 9 / / 0
zabić się.
  • 97 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Lechu44 »
Jak jak rzucalem palenie trawki to dzien w dzien palilem zielona herbate i sluchalem lezac na lozku sluchowiska o Hitlerze i ciekawych momentach 2 wojny swiatowej.
Zajolem sie programowaniem, siedzialem w domu, pisalem swietny program, a co 2 dni wieczorem siadalem przed jakas gierka i paliłem piwa taz zeby sie najebac.Postanowilem ze dopiero po 100 dniach abstynencji zajme sie powazniejszymi problemami jak praca i nauka oraz przyszlosc.Poskutkowalo, po 100 dniach poczulem sie lepiej teraz ucze sie pracuje a napisany program sprzedany:D:D
Ostatnio zmieniony 16 lipca 2008 przez Lechu44, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik Lechu44 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 494 / 27 / 0
Only love can kill the demon.
  • 3523 / 57 / 0
- nie kupować na zapas
- wyrabiająca się tolerancja oznacza obowiązkową przerwę
- starać się nie brać w ciągach, i absolutnie nie dłuższych niż 3 dni hehe
to rady dla praktykujących, dla ateistów
- nie zaczynać
- nigdy nie mówic nigdy
dla uciekajacych od wiary
- zmienić środowisko, najlepiej miasto
- zacząć robić coś pożytecznego, aby zabić czas
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
  • 325 / 1 / 0
najlepszy sposób to odnalezienie pasji , gorzej jak pasją staje się wpierdalanie dragów wtedy no mercy
' Miłość nie chce żebyście się martwili '
  • 755 / 19 / 0
no mercy, bij lufe nie pierdol :-D

na rozpoczecie konczenia narkomanii dobry jest jakis wyjazd, w miejsce ktore gwarantuje brak towazystwa narkomanuw i brak narkotykuf. trzeba tez troche checi, zeby 'nie szukac'. tam i po powrocie. potem jeszcze troche dobrych checi, a po tygodniu znowu mozna napierdalac ;]
Ostatnio zmieniony 17 lipca 2008 przez rysiekzklanu, łącznie zmieniany 1 raz.
jeżeli wysyaeś mi pm [od początku do zeszłego tygodnia], to nic nie doszło.
  • 74 / / 0
Nieprzeczytany post autor: mietaur »
Jestem ślepy, czy na prawdę nikt nie zadał pytania "z których kurwa dragów?" ?

Ech, ćpuny.
  • 915 / 4 / 0
są różne dragi, ale napewno istnieją tacy, co nie chcą mieć do czynienia nigdy z niczym już
Uwaga! Użytkownik feydewey nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Bezpieczna likwidacja nielegalnych laboratoriów – specjalistyczne CBŚP

Na terenie Centrum Szkolenia Policji w Legionowie, w ośrodku ITCCCL (International Training Center for Combating Clandestine Laboratories) prowadzonym przez CBŚP, policjanci wzięli udział w szkoleniu dotyczącym likwidacji nielegalnych laboratoriów narkotyków syntetycznych z wykorzystaniem zespołów specjalnych CBŚP i kontrterrorystów. Przedsięwzięcie zorganizował Wydział do Zwalczania Zorganizowanej Przestępczości Narkotykowej Centralnego Biura Śledczego Policji.

Gwałtowny wzrost w trzech województwach. Rozkręca się nowa epidemia

W trzech województwach zanotowano gwałtowny wzrost zatruć. Dane Głównego Inspektora Sanitarnego są zatrważające. Eksperci mówią już o groźnej epidemii.

Narkotyki z dostawą. „Kryształy" i skręty w przesyłce tak jak legalny towar

Zamówienie przez internet, odbiór w automacie paczkowym lub u kuriera – przestępcy przestawiają się na nowy kanał dystrybucji narkotyków – wykorzystują przesyłki pocztowe. Już ponad 86 ton narkotyków – jak pisała „Rz” – trzykrotnie więcej niż w całym ubiegłym roku, skonfiskowało od początku 2026 r. policyjne CBŚP. To „wierzchołek góry lodowej”, bo na rynek może trafiać nawet kilkakrotnie więcej. Dilerzy kamuflują drogę do odbiorcy – narkotyki docierają w przesyłkach, tak jak tysiące legalnych towarów