Kłamałem z tym u góry :)
11 sposób trzeba się z tym urodzić... mocny charakter, osobowość i niczym nie zmącony umysł nabiera się przez całe życie. Przemyśleć, zmotywować się i odłożyć ja robię przerwy po 6 miesięcy bez problemu. Przede wszystkim zauważyłem, że ludzie boją się zadać sobie pytanie "czego tak naprawdę moje EGO chce".
Zajolem sie programowaniem, siedzialem w domu, pisalem swietny program, a co 2 dni wieczorem siadalem przed jakas gierka i paliłem piwa taz zeby sie najebac.Postanowilem ze dopiero po 100 dniach abstynencji zajme sie powazniejszymi problemami jak praca i nauka oraz przyszlosc.Poskutkowalo, po 100 dniach poczulem sie lepiej teraz ucze sie pracuje a napisany program sprzedany:D:D
- wyrabiająca się tolerancja oznacza obowiązkową przerwę
- starać się nie brać w ciągach, i absolutnie nie dłuższych niż 3 dni hehe
to rady dla praktykujących, dla ateistów
- nie zaczynać
- nigdy nie mówic nigdy
dla uciekajacych od wiary
- zmienić środowisko, najlepiej miasto
- zacząć robić coś pożytecznego, aby zabić czas
Piszcie kiedykolwiek
Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
na rozpoczecie konczenia narkomanii dobry jest jakis wyjazd, w miejsce ktore gwarantuje brak towazystwa narkomanuw i brak narkotykuf. trzeba tez troche checi, zeby 'nie szukac'. tam i po powrocie. potem jeszcze troche dobrych checi, a po tygodniu znowu mozna napierdalac ;]
Ech, ćpuny.
Marihuana a demencja. Nowe badanie przyniosło zaskakujące wyniki
Wolne Konopie w Komendzie Głównej Policji. Policjanci też widzą absurdy obecnego prawa
Naproksen i LSD w bałtyckich krabach. Jak leki trafiają do morza?
Bezpieczna likwidacja nielegalnych laboratoriów – specjalistyczne CBŚP
Na terenie Centrum Szkolenia Policji w Legionowie, w ośrodku ITCCCL (International Training Center for Combating Clandestine Laboratories) prowadzonym przez CBŚP, policjanci wzięli udział w szkoleniu dotyczącym likwidacji nielegalnych laboratoriów narkotyków syntetycznych z wykorzystaniem zespołów specjalnych CBŚP i kontrterrorystów. Przedsięwzięcie zorganizował Wydział do Zwalczania Zorganizowanej Przestępczości Narkotykowej Centralnego Biura Śledczego Policji.
Gwałtowny wzrost w trzech województwach. Rozkręca się nowa epidemia
W trzech województwach zanotowano gwałtowny wzrost zatruć. Dane Głównego Inspektora Sanitarnego są zatrważające. Eksperci mówią już o groźnej epidemii.
Narkotyki z dostawą. „Kryształy" i skręty w przesyłce tak jak legalny towar
Zamówienie przez internet, odbiór w automacie paczkowym lub u kuriera – przestępcy przestawiają się na nowy kanał dystrybucji narkotyków – wykorzystują przesyłki pocztowe. Już ponad 86 ton narkotyków – jak pisała „Rz” – trzykrotnie więcej niż w całym ubiegłym roku, skonfiskowało od początku 2026 r. policyjne CBŚP. To „wierzchołek góry lodowej”, bo na rynek może trafiać nawet kilkakrotnie więcej. Dilerzy kamuflują drogę do odbiorcy – narkotyki docierają w przesyłkach, tak jak tysiące legalnych towarów