Jesteś ćpunem. Ćpuny nierzadko reagują nietypowo na przyjmowane substancje w porównaniu do normalnych użytkowników. A tutaj nikt nie jest wróżka i nie powie Ci nic więcej, kiedy piszesz tylko dwa zdania. Czego oczekujesz?
Jest oczywiście możliwe przyjebanie takich dawek na tolerancji, naprawdę są tacy zawodnicy (chociaż nawet ja tak nie doszedłem nigdy xd)
Występuje bardzo wysokie ryzyko:
- totalnego zaburzenia błędnika i niemożność chodzenia
- utrata przytomności i rozluźnienie moczowodu
- skrajnie utrata przytomności i oddechu.
"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
Mi duże dawki pregi w mixie z benzo dostarczyły wielu nieprzyjemności więc chyba zdarzyło mi się to tylko raz albo dwa, paradoksalnie przyczyną była wysoka tolerancja inaczej bym zasnał zaszczany w łóżku, a tak to się bujałem po osiedlach, raz jechałem pociągiem i mnie konduktor na końcu trasy wydupcyl nie wiadomo gdzie byłem, nawet ciężko ogarnąć było mapę w telefonie, a ja ledwo z peronu mogłem zejść co by nie spaść na tory, ogólnie nie ma się czym chwalić, bardzo niebezpieczny mix przy dużych dawkach.
Absolutnie jak wujas napisał mała dawka klona wystarczy, nie daj się zwieść jego działaniu w tle. Pregi bym nigdy nie przekraczał 600, a jak miał tolerancję powyżej to natychmiast zmniejszał.
"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Badanie ścieków 2025: Marihuana dominuje w europejskich miastach, kokaina i ketamina w górę
Badanie ścieków to dynamicznie rozwijająca się dziedzina nauki. Pozwala ona naukowcom bardzo dokładnie oszacować, jakie narkotyki i w jakich ilościach spożywają mieszkańcy. Najnowsze badanie z 2025 roku miało ogromną skalę. Badacze sprawdzili ścieki w około 115 miastach na terenie Europy.
Norwegia wśród liderów Europy. Wszystko wyjawiły... dane z kanalizy
Norwegia pozostaje w europejskiej czołówce pod względem używania narkotyków. Najnowsze analizy ścieków pokazują jednocześnie spadek używania konopii w Oslo. Dane wskazują też na rosnące znaczenie innych substancji.
Holenderski eksperyment z regulowaną uprawą marihuany okazał się sukcesem
Minął dokładnie rok, odkąd holenderskie coffeeshopy w wybranych gminach zaczęły sprzedawać wyłącznie legalnie uprawianą marihuanę. Eksperyment, który miał uderzyć w czarny rynek, przynosi pierwsze wymierne efekty. Choć nie obyło się bez kar finansowych, ogólny bilans jest zaskakująco pozytywny.