Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 3167 / 535 / 0
@up Jeśli to Twoj rytuał to musisz się czuć zeszmacony strasznie. Kto wie ten wie.

Ja dodam od siebie że zarówno lubię spacerować z muzyką jak i zamulać przed smartfonem na łóżeczku, opcja domowa bardzo pogłębia nałóg więc uważajcie na takie przyzwyczajenia, więcej otwartego świata mniej skupiania się na samej fazie.
https://youtu.be/XJPAk9ctb-Q

"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
  • 1186 / 452 / 0
Jak można się masturbować po opio? Rozumiem po stimach, wtedy to nie ma opcji bez, ale opio..? Niezależnie czy byłem usatysfakcjonowany fazą czy nie, nigdy mi nie przyszło na myśl. Choćby sama Anjelica Ebbi albo Nancy Ace przyszły mi siadać na twarzy to bym im kazał wypierdalać albo zrobić mi masaż stopami na plecach co najwyżej. Naprawdę ktoś ma libido po opio? 😱
ODPOWIEDZ
Newsy
Przez trujące opary oględziny narkotykowego laboratorium trwały kilka dni

Na posesji w Imielinie policja odkryła laboratorium produkujące mefedron. Zatrzymani zostali "chemicy", zabezpieczono też narkotyki warte dwa miliony złotych. Ponieważ w pomieszczeniach unosiły się trujące opary, konieczna była pomoc strażaków.

Londyn: Nowe zasady zatrzymania i przeszukiwania przez policję

Metropolitan Police ogłosiła nowe zasady 'stop and search'. Jak zauważają lokalne media, po raz pierwszy opublikowano tak szczegółowo zestaw formalnych zobowiązań dotyczących sposobu przeprowadzania zatrzymywania i przeszukiwania.

Pijany senator, biały proszek "w ławach rządowych". Gorąca dyskusja w studiu

- Poza badaniem alkomatem przydałyby się testy na narkotyki. W ławach rządowych w Sejmie był widziany biały proszek - mówił Jarosław Sachajko, nawiązując tym samym do głośnej sytuacji z Bartłomiejem Sienkiewiczem. Goście programu "Debata Gozdyry" dyskutowali na temat ostatnich skandalicznych zachowań polityków. - Są podwójne standardy - ocenili politycy opozycji.