03 marca 2025Buhajoo pisze: Cześć, zamówiłem w internecie Xanax, ale to nie orginal, gość mówi że sami robią, da się to zrobić, czy mnie koleś w ciula zrobił i nie wiadomo co tam faktycznie siedzi w środku, boje się tego próbować. Są jakieś testery żeby sprawdzić czy to benzodiazepina ?
Myślę że dostaniesz jakieś inne benzo po prostu, jest ich mnóstwo, tylko chuj wie jakie. Może to być coś lajtowego typu etizolam, może też coś zajebiście mocnego typo clonazolam czy flualpra. Może ten "farmaceuta" napisze ci jakie tam jest benzo i w jakiej dawce, bez tego info branie tego jest bardzo ryzykowne.
Kupujesz dużo wypełniacza do tabletek, ładujesz jakieś mikro ilości benzo rc najtańszych i mieszasz nawet nie dbając czy równomiernie.
Potem kupujesz maszynę do ubijania tabletek taką za kilka tysięcy oraz kształt metalowej formy tzw baar xanax.
Świetny sposób na wjebanie hajsu zarowno w inwestycje jak i kupno. Omijajcie to szerokim łukiem.
"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
03 marca 2025Buhajoo pisze: Wziąłem pół tabletki i nic nie poczułem, są na niej takie czerwone kropeczki, co to może oznaczać że są zanieczyszczone czymś ?
Apteka ma to do siebie że przemyt legitnych leków na darknecie jest dostępny dla wąskiego grona odbiorców.
Przynajmniej w Polsce. W USA może być inaczej, ale tam potrafią opylić xanax z fentem i wysłać do grobu tak jak Lil Peepa
"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Cannabis trafia do supermarketów w Niemczech. Netto sprzedaje nasiona marihuany jak zwykłe warzywa
Jeszcze niedawno coś takiego byłoby nie do pomyślenia. W niemieckim supermarkecie obok nasion pomidorów czy bazylii pojawiły się… nasiona cannabis. Popularna sieć Netto rozpoczęła testową sprzedaż produktu, który budzi ogromne zainteresowanie klientów i wywołuje dyskusję o nowych realiach po legalizacji. Wszystko odbywa się jednak zgodnie z obowiązującym prawem, które pozwala dorosłym na domową uprawę konopi. Dla wielu osób to znak, że marihuana w Niemczech powoli staje się zwykłym elementem rynku, a nie tematem tabu.
Rzeczniczka praw dziecka apeluje o edukację w zakresie skutków dopalaczy
Rzeczniczka praw dziecka ponowiła swój ubiegłoroczny apel skierowany do Ministerstwa Edukacji Narodowej o podjęcie działań edukacyjno-informacyjnych na temat szkodliwości dopalaczy we wszystkich placówkach oświatowych. Problem jest powszechny, a obecny wśród dzieci i młodzieży trend sięgania po dopalacze nie maleje. Jak pokazują statystyki, z roku na rok jest coraz więcej przypadków zatruć spowodowanych sięganiem po substancje psychoaktywne.
Marihuana zaburza pamięć na różne sposoby
Palenie marihuany nie tylko pogarsza pamięć. Aktywny składnik konopi ją reorganizuje – odkryli badacze z Washington State University (USA).