Ale to chyba ogólnie wiem, w skrócie koda działa zawsze ale nie zawsze jest wyczuwalna. Jest o tym w chuj wątków więc ten post ma na celu ożywienie dyskusji w celu zrozumienia "kapryśności kody". Temat dalej owiany mitami
Nie dotykajcie opoidów i benzodiazepin! To nie jest droga życiowa.
Co innego jeśli zesrałeś się w łóżko i napierdalają Cię giry. Wtedy można rozmawiać o skręcie, ale po lorazepamie i tak krótkim czasie on nie ma prawa wystąpić. Skręt w moim przypadku czyli 11 latach brania występuje po około 2-2,5 doby.
@ZegarmistrzPurpurowy
11 maja 2025WladyslawWygiello pisze: Ciekaw jestem, czy ktoś miał podobnie
A sama kapryśność kody może też wynikać z neurozapalenia przykładowo. To jedna z możliwości. Biorąc tianeptynę, 2 tabletki dziennie, miałem tak że zwykle czułem efekt na granicy placebo, a raz na jakiś czas czułem się lekko zgrzany po tym leku. Na tyle dobrze, że chciałem to powtórzyć następnego dnia, ale to już nie było to. Parę razy tak miałem biorąc tianeptynę. Albo kawa, noeraz płaska łyżeczka super mnie obidzi, a nieraz ile kawy bym nie wypił, działa chujowo. Tak już jest z używkami, biorąc kodę chociaż znacie dawkę. Kupując towar od dilera można kupować to samo i myśleć, że raz się dostało petardę a raz żeniony towar
Nie dotykajcie opoidów i benzodiazepin! To nie jest droga życiowa.
I do them drugs to stop the f-food cravings
~Lana Del Rey "Boarding school"
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
To nie rzeżucha. Internauci drwią z ujawnionej „plantacji” marihuany
Policjanci z Komisariatu Policji w Dębnie (woj. zachodniopomorskie) pochwalili się w zlikwidowaniem małej plantacji konopi indyjskich, które zaczął hodować w swoim domu jeden z mieszkańców gminy. Hodowla składała się z siedmiu jeszcze bardzo malutkich sadzonek. Zdjęcia całej instalacji dębniccy policjanci udostępnili w sieci. W mig w sieci zaroiło się od prześmiewczych komentarzy, które porównywały łup policjantów do… rzeżuchy. Tak bowiem wyglądały sadzonki ustawione obok siebie na jednym ze zdjęć.
36 kg marihuany ukryte w szpuli z kablem. CBŚP i KAS przechwyciły transport na A4
Ponad 36 kilogramów marihuany o czarnorynkowej wartości przekraczającej 1,7 mln zł zabezpieczyli funkcjonariusze CBŚP oraz Służby Celno-Skarbowej podczas kontroli ciężarówki na autostradzie A4. Narkotyki były ukryte w specjalnie przygotowanej skrytce wewnątrz przemysłowej szpuli z kablem. Kierowca został zatrzymany i tymczasowo aresztowany.
Elitarna funkcjonariuszka wpadła po klubowej nocy. Ale to wyrok zaskoczył najbardziej
Dorota K., szerzej znana jako "Doris", była sierżantem w jednym z najbardziej tajnych wydziałów Komendy Stołecznej Policji. Dziś nie łapie już przestępców, teraz bije się w klatkach freak fightowych. Ale to nie sportowy zwrot w jej karierze wywołuje dziś największe emocje, tylko jej sądowa historia. Za posiadanie narkotyków spotkała ją tylko grzywna.