Więcej informacji: Pregabalina w Narkopedii [H]yperreala
Ad2. Pilnuj też pregabaliny żeby nie skakać ani nie brać mega dużych dawek. Jak zacznie to być nawykiem to odstawienie Cię może bardzo zaskoczyć.
Ale z drugiej strony nie chcę być moralizatorem i hipokrytą?
No bo po co to odstawiać, wróciłbym do tego. Odstawilem bo mi własne ego kazało być bez leków. I to był ogromny błąd.
"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
Idę chyba spać bo nie mogę skorzystać z tej fazy, chciałem obejrzeć mecz to nic nie widzę tzn widzę podwójnie
Pozdrawiam wszystkich lekomanów i politoksy
serotoninowy pisze: a może ankieta powinna brzmieć czy vetulani po kolejenej dawce odłączy swój mózg od ciała i już na zawsze będzie frywolnie dryfowal na latającym dywanie i odbywac podróże międzygwiezdne zapięty w pasy na oddziale psychiatrii dożywotnio.
Po godzinę powiedzialen kierownikowi mam problemy gastryczne i mnie puścił m do domu
Podziel się posiłkiem, chamie
U mnie aktywizująco i pozytywnie bez większych uboków działają dawki do 600mg. Powyżej to już upierdalanie się do spania. Kompletna zamuła.
U moim przypadku najlepiej sprawdzała się prega biorąc ją 2 razy dziennie, z rana większą dawkę i wieczorem mniejszą np. 300 mg rano, 150 mg wieczorem. Oczywiście prega z rana plus kawa to super miks był pamiętam. Brałem ją prawie 4 lata i na szczęście po wielu próbach udało mi się ją odstawić całkowicie. Przestała na mnie działać po prostu.
"Rutyna to rzecz zgubna "
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Mnisi szmuglowali narkotyki. Ukryli je za fałszywymi ściankami
22 buddyjskich mnichów zostało aresztowanych na międzynarodowym lotnisku w Kolombo w Sri Lance. W ich bagażach znaleziono łącznie około 110 kilogramów marihuany.
Lepsza dostępność do terapii dla osób uzależnionych od opioidów
Rada Ministrów przyjęła nowelizację ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii oraz niektórych innych ustaw. Nowe rozwiązania zwiększają dostęp do leczenia osób uzależnionych, upraszczają procedury dla instytucji publicznych oraz umożliwiają skuteczniejsze udzielanie pomocy medycznej.
Trump podpisuje nakaz przyspieszenia badań nad lekami psychodelicznymi
Trump podpisał w sobotę rozporządzenie wykonawcze mające na celu złagodzenie ograniczeń badawczych dotyczących leków psychodelicznych, takich jak psylocybina i LSD, dążąc do przyspieszenia badań nad ich potencjałem w leczeniu chorób psychicznych.