na sen wg. mnie sprawdzi sie lepiej mirtazapina/mianseryna o ile autor nie bierze czegoś co koliduje z tymi lekami.
11:39 Ricsson[257]: w ogóle
11:39 Ricsson[257]: uwierzyłem w boga, w cuda
11:39 Ricsson[257]: miałem 6 piw
11:39 Ricsson[257]: wypiłem 6 piw
11:39 Ricsson[257]: otwieram rano plecak
11:40 Ricsson[257]: mam 3 piwa
neurogroove.info - zarzuć trip raportem
Dziwne, że życie ma smak tych ostatnich kilku godzin
Mirta też jest ok, do póki działa na sen, żre się po niej duzo
"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
Co do tyciu na kwetiapinie to ło pany i panie, jak się przetrzyma stan 'zasypiania' to idzie wpierdolić dosłownie wszystko w jakichkolwiek ilościach.
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
Ja jestem weteranem benzo ale 1 mg jeśli jestem w domu zawsze mnie usypia, po 2 mg oczy same mi się zamykają.
28 lutego 2025Devixo pisze: doraźnie na spanie przez pewien czas brałem i nie było za wesoło - za każdym razem czułem przepotężna derealizacje i niepokój przez cały dzień. Są to oczywiście moje doświadczenia i to w żadnym stopniu nie oznacza, że osoba X też bedzie tak miała.
Wrócę do mirtagenu sprawdzić czy to też nie objaw zaburzeń lękowych .
Ale z ubokow nic po za tym.
28 lutego 2025Merx pisze: alpra na sen to ma jedynie sens tyle co hydroksyzyna na lęki kuźwa XD
Co prawda przy tolerce efekt spadnie ale jak masz czystą głowę i jebniesz benzo to zaśniesz w kojcu matczynym ;)
"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Badanie naukowe, które porządkuje temat kiełkowania konopi
Wolne Konopie: "Od lat powtarzamy jedno, że wiedza jest lepsza niż strach, a odpowiedzialność lepsza niż czarny rynek. Nasze hasła „Zmień dilera na farmera” i „Nie kupuj jej, tylko siej” nigdy nie były zwykłą prowokacją. Chodziło nam o zmianę myślenia i w wielu przypadkach ta zmiana naprawdę się dokonała. Uważamy, że jeśli ktoś interesuje się konopiami, powinien robić to świadomie, rozumiejąc podstawową biologię rośliny, procesy jej wzrostu i mechanizmy funkcjonowania, zamiast opierać się na mitach czy czarnorynkowych schematach."
Holandia: Marihuana zastąpiła kokainę w liczbie przejęć
Holandia była kiedyś uważana za europejskie centrum konopi, jednak w ubiegłym roku port w Rotterdamie został nagle zalany zagraniczną marihuaną. Jednocześnie liczba przechwyceń kokainy w porcie znacząco spadła. Według dziennika AD handel konopiami okazuje się dla przestępczego półświatka niemal tak samo dochodowy jak kokaina, ale przy znacznie mniejszym ryzyku.
Marihuana zaburza pamięć na różne sposoby
Palenie marihuany nie tylko pogarsza pamięć. Aktywny składnik konopi ją reorganizuje – odkryli badacze z Washington State University (USA).