Miał ktoś styczność z tym opioidem nigdzie nie mogę znaleźć jakichkolwiek informacji.
Selektywny agonista receptorów mu-opioidowych. Btw na wikipedii są odnośniki do tego, co tam piszą, możesz wejść w ten który cię interesuję i tam sobie poczytać.
Scalono @V44
Wartym wspomnienia jest też to że rzadko słyszy się o przedawkowaniach tej maczanki, moi kumple ratownicy medyczni nie wiedzą nawet o istnieniu tego, w przeciwieństwie do policji która często znajduje tą maczanę w kieszeniach użytkowników... Każdy doskonale wie o niebezpieczeństwie związanym z syntetycznymi opioidami i z tego też powodu związki te nie odnalazły się za bardzo na polskim rynku, a tutaj w kaliszu ludzie nawet nie postrzegają tego dopa jako czegos niebezpiecznego do przyjmowania. Może isonitazene/ nitazeny nie są tak niebezpieczne jak fentalogi i inni "przyjaciele"? W ogóle, ja mam tolerancję na poziomie 200/300mg morfiny dożylnie, a ta maczana robi mnie dosyć ok, równie dobrze osoby z tolerancją na opioidy prawie zerową mogą to palić i nic niebezpiecznego im się nie dzieje - są mocno porobieni ale bez depresji oddechowej i hipotensji. Ktoś potrafi wytłumaczyć to zjawisko?
I @zodwyk nie pisz posta pod postem, użyj opcji Edytuj jeżeli chcesz coś dodać.
25 sierpnia 2014Melancthe pisze: Ja pierdole, jaka bieda umysłowa.
Niech zgadnę: mieszkasz z rodzicami/rodzicem, nie zarabiasz, studia Ci nie poszły, zainteresowania liczne acz powierzchowne.
Ceny tego to 50/60 złotych za "sztukę", która zawiera ok. 10 lufek. Czas działania to godzina, dorzutki skutecznie działają
@AngelSentinel Hajs trzepią na tym niezły na 100%. W ogóle to nie jestem zbytnim fanem przyjmowania substancji poprzez palenie i wpadłem na pomysł żeby wyekstrahować porządane związki z maczanki, oczyścić roztwór i jebnac go i.v. Myślicie że spirytus się nada do tego?
ChatGPT mówi tak:
"Izotonitazen jest rozpuszczalny w alkoholu etylowym, podobnie jak inne związki z grupy benzimidazolowych opioidów. Substancja ta wykazuje dobrą rozpuszczalność w rozpuszczalnikach organicznych, takich jak etanol, metanol, chloroform czy DMSO, natomiast słabo rozpuszcza się w wodzie."
Opowiedz coś więcej o paleniu tego. Butyrfent trzymał chyba kilkanaście-dziesiąt minut i trzeba było dopalać. A po jakim czasie pojawia się skręt i jak jest mocny?
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Elitarna funkcjonariuszka wpadła po klubowej nocy. Ale to wyrok zaskoczył najbardziej
Dorota K., szerzej znana jako "Doris", była sierżantem w jednym z najbardziej tajnych wydziałów Komendy Stołecznej Policji. Dziś nie łapie już przestępców, teraz bije się w klatkach freak fightowych. Ale to nie sportowy zwrot w jej karierze wywołuje dziś największe emocje, tylko jej sądowa historia. Za posiadanie narkotyków spotkała ją tylko grzywna.
Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany zawiesza prace
Rok temu politycy obozu rządzącego ogłosili wielki, historyczny projekt: pierwszy w Polsce Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany. Miało być nowocześnie, postępowo, europejsko. Miał być projekt, miał być progres, miało być „po wyborach ruszamy pełną parą”.
Europa zasypana kokainą. Rekordowy przemyt i miliardowe zyski narkotykowych karteli
Unia Europejska stała się światowym centrum przemytu i konsumpcji kokainy, a rekordowe konfiskaty nie są w stanie zatrzymać fali białego proszku zalewającej kontynent. Jak alarmuje hiszpański dziennik „El Pais”, powołując się na dane światowych i unijnych agencji antynarkotykowych, nigdy wcześniej na świecie nie produkowano ani nie konsumowano tak dużej ilości tego narkotyku. Rynek jest wart miliardy euro, a na granicach UE działa ponad 440 potężnych organizacji przestępczych.